Obiceiuri proaste ale barbatilor tineri

Obiceiuri proaste ale barbatilor tineri

Daca ar fi sa intrebam cateva femei care sunt cele mai proaste obiceiuri ale barbatilor, cu siguranta fiecare femeie ar considera ca alesul ei are unele dintre cele mai proaste obiceiuri. Unele femei ar crede ca biletul zilei pariuri este un obicei prost, in timp ce alte femei considera ca tutunul este un obicei nepotrivit. In realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale barbatilor, conform specialistilor:

Nu merg la medic

Un prim obicei prost al barbatilor poate fi considerat faptul ca barbatii nu merg la medic. Mare parte a barbatilor considera ca un medicament este suficient in momentul in care ii doare stomacul sau capul. Ei bine, specialistii atrag atentia barbatilor care nu merg la medic decat in momentul in care afectiunile incep sa se intensifice.

Cercetatorii spun ca barbatii nu merg la medic deoarece considera ca „un simplu fleac” precum o durere de cap sau de stomac nu necesita un consult. De asemenea, un sondaj facut de catre Revista Men’s Health arata ca barbatii merg cu aproximativ 20% mai rar la medic decat femeile, in ciuda faptului ca speranta lor de viata este mai mica decat cea a partenerelor lor.

Beau alcool

Alcoolul poate induce o stare de bine. In compania prietenilor lor, barbatii aleg sa consume alcool deoarece considera ca acesta intesifica distractia si starea de bine. Din nefericire, aceasta stare oferita de catre alcool induce suficient de multe complicatii, mai ales la nivelul ficatului, incurajand si obezitatea.

Nu-si exprima sentimentele

Stim cu totii ca barbatii se exteriorizeaza destul de greu si ca rareori isi povestesc problemele. Studiile demonstreaza faptul ca barbatii se exteriorizeaza mult mai putin decat femeile. Ei nu discuta despre ceea ce simt, despre ceea ce ii afecteaza sau ii deranjeaza, mai ales in public. De asemenea, specialistii spun ca femeile sunt mult mai predispuse la despresie decat barbatii, astfel incat barbatii sunt cu 77 de procente mai susceptibili in a comite un suicid. In acelasi timp, barbatii deprimati sunt mult mai predispusi sa consume alcool si droguri, fapt ce ii induce in cealalta extrema.

Nu tin la igiena

Igiena este mai mult decat importanta pentru fiecare persoana, atat pentru femei cat si pentru barbati. Studiile demonstreaza faptul ca barbatii tin mult mai putin la igiena decat femeile, neinteresandu-i diferite detalii care vizeaza acest aspect. In plus, pe barbati pare ca nu-i intereseaza prea mult ritualurile de curatenie din incaperea si nici frumusetea locului in care traiesc. In ceea ce priveste igiena, specialistii admit faptul ca barbatii nu acorda atentie locului in care traiesc sau a baii pe care o folosesc. Un studiu britanic, recent, demonstreaza ca barbatii nu sunt atenti la acest aspect in proportie de 56%.

Nu folosesc protectie solara

Barbatii nu sunt atat de „innebuniti” precum femeile in ceea ce priveste bronzul si pielea aurie. Totusi, atunci cand vine vorba despre bronz barbatii nu acorda atentie si pare sa nu isi aplice zilnic creme pentru protectia solara. Specialistii avertizeaza atunci cand vine vorba despre protectia solara deoarece acesta este motivul cel mai des pentru care apare cancerul de piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *