Of ce mai zi nici ca se putea mai proasta

Of ce mai zi nici ca se putea mai proasta

In articolul de astazi vreau sa va povestesc o mica aventura in achizitionarea unui domeniu. Ieri initial as fi vrut sa imi cumpar site-ul Costinel , insa acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca am achizitionat alt domeniu, mult mai ok decat asta si la un pret mult mai bun.

Am inceput iar cu achizitionarea de site-uri, in urma deciziei clientului meu de a renunta la promovarea lui, iar timpul imi permite acum sa lucrez si pentru site-urile mele. Asta pentru mine este un lucru fascinant, si sunt foarte fericit ca in sfarsit am si eu timp pentru investitia mea. Cred ca am o investitie enorma, care nu poate fi lasata chiar asa fara nici o chestie. Am dorit si eu sa plec la mare, insa lucrul asta nu s-a mai intamplat pentru ca timpul nu imi permite, si mai este si faptul ca am planutele mele, de care tot timpul ma bucur cum cresc, si nu as vrea sa le las pur si simplu asa si sa fie pierdute.

Nici nu mai stiu ce sa fac sincer sa fiu, sunt si suparat pentru ca toata lumea imi spune ca merg la mare, insa acest lucru nu este posibil si nu pot schimba cu nimic asta. Clientul meu imi va spune cat de curand ca doreste sa ne apucam iar de colaborare, si nu va mai fi timp deloc ca sa imi pun la punct investitia mea cu site-urile/blog-urile.

Detin un numar foarte mare de site-uri, pe care nu vreau sa il fac public, ca asa este romanul invidios, orice i-ai face.

Acum sincer sa fiu cand ma uit la site-ul http://www.costinel.info/ mi l-as dori sa il achizitionez, insa nu prea mai vrea sa il vanda, si orice as zice site-ul dupa cum vad nu vrea sa il vanda, la urma urmei este un blog personal.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *