Pentru ca am mai multe site-uri/blog-uri si din ce spun ceilalti webmasteri se apropie update-ul de pagerank, iar noi trebuie sa tragem tare cum este acea expresie, pe ultima suta de metri pentru a castiga lupta cu domnul google. Un update puternic ajuta destul de mult din punct de vedere seo, atat pentru pozitionarea in motoarele de cautare, cat si pentru promovarea acestora pentru monitorizare si vanzare.

In special monitorizarea unui blog se face in functie de pagerank. Daca ai un blog cu un PR 4 , vei observa ca poti castiga multi bani, doar dintr-un singur articol. Pentru un pr 4 , preturile pot ajunge si la un milion, aici totul depinde de vechime, autoritate si pozitionarea in google. Banii se pot face pe internet intr-un mod foarte usor, aici totul depinde de istetimea ta de a-ti promova si monitoriza un site.

Multi apeleaza la site-urile de tip warez, pentru ca acolo vizitele vin imediat, veti observa daca faceti un seo bunicel ca un site de filme online de exemplu poate creste foarte usor in motoarul de cautare google. Eu nu ii inteleg pe acele persoane care pur si simplu isi bat joc de internet. De ce sa faci un site de filme online de exemplu si sa pui totul copy-paste de pe alte site-uri, adica daca tot faci warez macar fa-l cu cap. Un site de filme online de exemplu se poate promova foarte simplu si anume : postare pe diferite forumuri cu site-ul, inscrieri in directoare, inscrieri in motoare de cautare ( acum mai nou ti-l indexeaza google fara sa ii dai vreo cerere sau asa ceva ) publicare de articole. La capitolul advertoriale sau asa zisele articole sponsorizate pentru warez este destul de dificil pentru ca majoritatea bloggarilor nu accepta warez pe blog-ul lui. Acum depinde, pentru ca sunt copii de 15 ani care au promovat si ei un blog , isi scrie acolo ce a facut la scoala , cu cine s-a mai jucat, chiar daca sunt niste subiecte tampite, google vede totul ca un continut unic si de calitate.

La capitolul metode optimizare seo pot fi incluse si link-urile cumparate pe alte site-uri. Trebuie sa retineti ca nu pagerank-ul este atat de important in optimizarea seo, ci vechimea si autoritatea domeniilor. Cu cat un domeniu este mai vechi, cu atat acesta va fi mai important, asta putem spune si despre autoritatea domeniilor. Un site cu o autoritate de peste 40, si cu o vechime de minim 2-3 ani va fi mereu de ajutorul, si va ajuta site-ul sa urce in motorul de cautare google intr-un mod destul de simplu.

Un lucru pe care trebuie sa il stiti este ca link-urile si advertorialele, inscrierile in directoare si toate cele nu trebuie sa fie facute automate cu programe sau cu alte minunatii si totul trebuie sa se faca manual, pentru ca v-or fi foarte multe rezultate daca totul va fi facut cum trebuie.

Daca inscrieti 5 directoare pe zi, 1 articol pe zi, 5 comentarii dofollow pe zi si 5 postari pe 5 forumuri diferite, putem spune ca optimizarea seo este prezenta pe acel site.

Cam atat in acest articol, vom scrie mai multe informatii in articolul viitor.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *