Am inceput aici sa-mi depan amintirile si parca nu m-am putut abtine sa nu continui astazi. Spuneam ca pentru inceput, prezenta mea in mediul online a insemnat un amarat de blog, copilaresc si prea putin important. Ei bine, pe perioada verii (vacanta dintre clasa a 8-a si a 9-a) lucrurile s-au schimbat.

Incepusem sa inteleg ca online-ul inseamna mai mult decat odc, torrent si blogul meu cu 5 cititori fideli (dintre care 1 eram eu). Am cunoscut mai intai platforma wordpress.com si la acel moment, venise ca o revelatie.

Mi-a fost usor sa trec rapid de la blogspot la wordpress pentru ca wordpress mi se parea ca ofera mult mai multe avantaje. Plus ca pe blogspot voiam sa pun videoclipuri de pe youtube si nu reuseam iar pe WordPress am reusit.

Am trecut astfel la un blog pe WordPress.com si de atunci lucrurile au luat o turnura frumoasa pentru mine. Trebuie sa mentionez ca am fost la liceu la profil Filologie-Jurnalism si asta a constituit un plus mare pentru ce s-a intamplat.

Ma trezesc astfel la vreo doua luni de bloggerit pe WordPress cu un comentariu la un articol. „Buna Andrei. Sunt sdispus sa iti ofer 30 de lei daca publici la tine pe site un articol cu un link spre site-ul meu. Mail-ul meu este XYZ, astept sa ma contactezi!”. Ei bine, de aici a pornit totul.

Am contactat persoana respectiva. In acel moment nu avem eu habar ce este acela un advertorial. Am inceput sa lucrez cu persoana respectiva care ma platea constiicios sa-i scriu mai multe articole pentru site-ul lui.

Am inceput sa invat din ce in ce mai multe despre acest domeniu si astazi painea pe care o castig in fiecare zi, o castig exact din aceste motive. Succesul pentru mine a insemnat renuntarea la jocuri in favoare unui blog de pe care habar nu aveam la momentul respectiv ca o sa castig bani.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *