Astazi m-am gandit mai mult la tot ce poate oferi mediul online in momentul de fata. Dupa ce am tot vorbit despre ce a insemnat internetul pentru mine, poate ca e cazul sa incep sa vorbesc si despre ce inseamna internetul pentru societatea in care traim astazi.

Pentru unii inseamna socializare

Pentru foarte multe persoane din ziua de astazi, internetul inseamna socializare. Desi socializarea este vazuta in foarte multe moduri diferite, in esenta ea se rezuma la acelasi lucru: comunicare si divertisment.

Socializarea este foarte intalnita, mai ales in cazul persoanelor cu varste mici. Astazi, de la 13-14 ani incepand, toata lumea are Facebook. De fapt stai, am sora de zece ani si ghici ce? Da, are Facebook.

Socializarea este foarte importanta si pentru aceasta internetul ne incanta cu cele mai bune metode pentru socializare. Nu e nevoie deloc sa amintesc de faptul ca Facebook are 10 ani de existenta si e din ce in ce mai popular, pe tot globul.

Pentru unii inseamna divertisment

Pentru cei care folosesc internetul pentru divertisment, posibilitatile sunt aproape nelimitate. De la site-uri care ofera abonamente pentru vizualizarea de filme online la site-uri cu jocuri, site-uri cu glume si bancuri, bloguri superbe, etc, totul face parte din aceasta sfera a divertismentului.

Pentru foarte multi inseamna munca, trai, castiguri

Da, ultimii insa nu cei din urma sunt cei pentru care internetul inseamna loc de munca. Indiferent de ce reprezinta aceasta munca, internetul pune la dispozitie oportunitati nemaintalnite pentru toti cei care in mediul offline pur si simplu nu isi gaseau locul.

Astfel, online-ul devine ca o a doua lume in care putem gasi astazi aproape la fel de multe locuri de munca in comparatie cu mediul offline. De la programatori la designeri, de la content writeri la detinatori de magazine online, totul reprezinta posibilitatea de castiguri, exclusiv din internet.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *