Pentru ca: internet

Pentru ca: internet

Pe principiul: pentru ca, astazi vom vorbi despre cateva din motivele pentruc are am ajuns online si am ramas aici. De fapt, cred ca voi vorbi. Voi renunta la o exprimare duala si ma voi referi mai mult la experienta personala, la motivele pentru care mediul online a ajuns sa imi constituie astazi loc de munca. Bine, inca lucrez la un birou, nu m-am mutat total intr-o lume virtuala insa daca internetul nu ar fi existat, astazi nu as fi avut loc de munca.

Undeva prin clasa a 8-a daca imi aduc bine aminte, un calculator isi face in sfarsit mult asteptata aparitie si la mine in familie. Pana atunci, nu stiam nici macar de internet iar calculatoarele de la scoala (pentiun 1) cat si cele ale prietenilor, le foloseam pentru a ne juca si … cam atat.

Ce-i drept, si pe al meu timp de vreo cateva luni l-am folosit pentru a ma juca. Asta pana „mi-am tras” internet. In momentul in care ai mei s-au hotarat ca avem nevoie de o conexiune la internet (ne trebuie la scoala, asa cum insistam eu), lucrurile s-au schimbat.

Devenisem oarecum plictisit si inainte de a merge la liceu, internetul a schimbat totul pentru mine. Pentru inceput, trebuie sa mentionez ca eram foarte bun la Limba Romana si ca mereu participam la diferite concursuri de compuneri, cenacluri de creatie etc.

Astfel, mi-am dorit foarte mult, imediat ce am auzit ca pot avea un blog online, sa si am unul. Nu a durat mult si am descoperit de unul singur cum sa fac asta. Era pe blogspot si cred ca 3 luni la rand am scris acolo numai poeme de dragoste si compuneri de la scoala. Asa mi-am inceput aventura online. Despre cum a continuat insa, voi vorbi mai multe in articolele urmatoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *