Perioada de achizitionare de anvelope

Perioada de achizitionare de anvelope

Uitandu-ma la tv, am vazut ca tot mai multe firme au inceput sa faca oferte la anvelope. De cand cei din parlament, au dat legea ca in timpul anului nimeni sa nu circule cu anvelope, decat cele respectiv pentru sezonul acela, vanzarile au crescut enorm. Ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer, atunci cand este iarna, trebuie sa folositi la masina anvelope pentru iarna, iar cand este vara, trebuie sa folositi anvelope speciale pentru vara, insa am vazut ca sunt si mixte, insa nu stiu cat sunt de permise acelea.

In sfarsit un lucru bun, pentru ca se evita multe accidente, pentru ca majoritatea inainte, mergeau pe zapada cu anvelope de vara, si patinau parca erau pe gheata cu patinele, si automat se buseau intre ele la maxim. La randul lor, cei de la asigurari trebuie sa despagubeasca foarte multe masini, iar eu cred ca de aici a pornit totul. Totul in tara asta se face prin colaborari, daca unu vrea sa castige mai multi bani, vorbesti cu un Gigel din parlament, si trebuia merge ca unsa atunci. Nu stiu ce o sa ajungem din tara asta.

Fiecare om care detine o masina sau mai multe, trebuie sa achizitioneze anvelope. Eu am auzit ca anvelopele se iau in special si cu jante de otel , la pachet cum se mai zice, banuiesc ca este o oferta, in care amandoi au de castigat, dar mai mult cel care le vinde, in orice caz.

O sa ajungem la un moment dat sa platim nu stiu ce taxe, doar ca respiram, nici nu stiu ce o sa mai facem, unde o sa ajungem, nu mai inteleg nimic, ce urmaresc de fapt acesti oameni, si care este scopul lor, ce pot sa zic si eu, bineinteles ce scopul lor este sa castige cati mai multi bani,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *