pictura pe numere pictorul fericit

pictura pe numere pictorul fericit

Traim in era tehnologiei de ceva timp si suntem nevoiti sa ne adaptam timpurilor contemporane. Tehnologia are parti bune pentru ca ne eficientizeaza foarte mult timpul in anumite taskuri pe care le avem, insa, pe de alta parte, pentru parinti este o adevarata provocare atunci cand cei mici sunt captivati de smartphone-uri si pare ca nimic nu ii poate scoate din aceasta lume.

Ingrijorarea apare atunci cand cel mic nu mai are nici un fel de activitate pe care sa ii capteze atentia si imaginatia. Prefera sa stea ore intregi in fata telefonului sau tabletei in detrimentul orelor petrecute impreuna cu familia. Fapt pentru care parintii trebuie sa vina cu fel de fel de activitati interactive si interesante pentru a-l face sa inteleaga lumea reala si nu cea virtuala.

Perioada de pandemie a fost un punct de plecare in acest sens. Stand mai mult pe acasa, parintii au apelat la activitati de familie interesante pentru a le capta atentia celor mici. Printre acestea se afla si pictura pe numere, o activitate care i-a scos din impas pe cei mai multi dintre parinti. Astfel ca au comandat de pe site-ul www.pictorulfericit.ro picturi pe numere speciale pentru cei mici.

Rolul picturilor pe numere

Fiind un concept relativ nou pe piata din Romania, Pictorul Fericit a fost luat cu asalt, mai cu seama in perioada de pandemie, fiind de un real ajutor pentru parintii cu copii. Aceste picturi inedite sunt usor de realizat si au rolul a-ti spori atentia, imaginatia si rabdarea ore intregi, transformand aceste momente intr-o adevarata arta.

Tot ce trebuie sa faci este sa identifici cifrele de pe panza picturii, ca mai apoi sa le asociezi cu vopselurile primite. Se contureaza simplu cu pensula marginile numerelor aflate pe panza, urmand apoi sa umpli golurile cu nuanta specifica.

Chiar si cei care nu sunt priceputi, pot crea un tablou pe numere la rang de opera de arta. Pentru ca vine cu o gama foarte variata de modele si teme precum cele cu orase, pasari, cladiri, pentru el/ea, tablouri celebre, pentru copii, religioase si multe altele, Pictorul Fericit a fost un partener de incredere atat in perioada de pandemie, cat si dupa. Copii au fost captati de aceasta lume a culorilor si imaginatiei, realizand picturi pe numere spectaculoase. A devenit de asemenea si o activitate de familie pentru ca nici parintii nu s-au lasat mai prejos. Si-au comandat diferite teme si modele, creand o atmosfera magica si plina de culoare. Poti sa vezi aici alte detalii despre aceasta activitate inedita.

Pictorul Fericit a dat startul imaginatiei, a starii de bine si de relaxare in multe familii, iar cei mici s-au deconectat de la tehnologie.

Incearca si tu impreuna cu familia ta!

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *