Cand vine vorba despre poker, cati dintre voi nu ati jucat macar odata jocul acesta si cati il jucati si acum? Majoritatea barbatilor dupa Pamant au jucat cel putin odata poker, si le-a placut. Poker-ul este un joc strategic, de gandire, ce necesita timp mult si care poate aduce castiguri foarte mari dar care te si poate ruina mai repede decat te-ar imbogati. De accea, pasionatilor de poker le recomand sa incerce pokerul online pe bani virtuali (poker gratis) sau la site-uri de poker ce ofera bonus fara depunere.

Adica primesti un bonus de 50-75$ pentru a juca si a va acomoda cu site-ul apoi daca va place mai depuneti bani si jucati in continuare. Cateva detalii dupa site-ul pokergratuit.ro

PARTY POKER 50$ GRATIS, BONUS FARA DEPUNERE !
Acest bonus fara depunere a fost incercat si de echipa noastra iar timpul trecut de la crearea contului pana la momentul in care am primit cei 50$ in cont nu a depasit 48 de ore. Pentru a primi acest bonus nu trebuie decat sa va creeati un cont pe acest site si sa treceti un test cu intrebari despre poker. Odata ce ati trecut testul va puteti deschide un cont la PartyPoker urmand ca in 48 de ore sa primiti cei 50 $.

TITAN POKER 75$ GRATIS, NU ESTE NEVOIE SA FACETI DEPUNERE!

Pentru acest bonus nu trebuie decat sa va creati on cont pe site si sa urmati instructiunile cu atentie. In cazul in care nu primiti bonusul in maxim 3 zile va rugam sa contactati echipa lor de suport. Afla mai multe despre Titan Poker .

Spor la jucat!

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *