Pornirea unei afaceri in domeniul constructiilor

Pornirea unei afaceri in domeniul constructiilor

Pentru ca de-a lungul vietii am invatat ca pentru a supravietuii in vremea asta, trebuie scoti pe piata tot felul de lucruri noi, care sa revolutionezi , pentru ca castiga multi bani si pentru a ajunge in fata mai multor persoane, pentru a le lua clientii si pentru a castiga tu mai multi bani. Tu ca si patron din moment ce vezi persoane care sunt gata sa munceasca pe un salariu mai putin, normal ca iti pui intrebarea daca este bine sa il iei la tine in firma, si s-au intamplat tot felul de cazuri in care s-a ajuns in a-l da afara pe unul mai vechi de acolo, pentru unul mai tanar, si sa constate ca baiatul sau femeia aia mult mai tanara nu face fata, si plus de asta exista si riscul ca sa se plictiseasca si sa isi gaseasca in alta parte de munca.

Vreau sa imi infiintez o firma pentru categoria constructiilor, si vreau sa le asigur toate conditiile. Am observat ca multe firme le ofera angajatilor sai toate lucrurile necesare, dar nu toate, asa ca vreau sa le asigur toata siguranta, si bineinteles si un loc de munca stabil. Site-ul care mi-a atras atentia a fost www.ibra.ro care detine mai multe lucri de la toalete ecologice, care sunt foarte importante, pentru ca nu sti cand te taia nevoia de a te racorii, si nu ai unde sa faci. Mi s-a intamplat si mie, si chiar m-am dus la cineva care nu il cunosteam sa ma lase sa imi fac si eu treaba mea mica, chiar a fost ceva care mi-a creat o stare foarte prosta, ca a trebuit sa ma tin pana acum, asa ca o toaleta ecologica este foarte importanta mai ales pentru cineva care munceste 8 ore in domeniul constructiilor.

Pe langa toalete mai sunt si rezervoare, mobiliere urbane cat si solutii dezinfectante care imi sunt de folos, deci dintr-un singur magazin o sa-mi pot comanda o parte din produsele importante pentru firma mea. Acum ma gandesc cum sa fac ca sa gasesc oameni priceputi, care sunt gata imediat sa vina la munca si sa vrea un salariu si pe masura. Voi organiza o campanie de publicitate, prin care o sa ii informez pe toti de posturile din firma mea, si aici in cazul in care nu voi gasi oameni seriosi, o sa aduc oameni din afara, pentru ca multi prieteni de-ai mei au facut asta si vad ca le prinde bine, in special chinezii dupa cum am auzit si eu muncesc foarte mult, si la bani foarte putini, dar este de recomandat sa ii aduci cu tot cu familie, si sa le asiguri si un trai decent.

Iata ca in firma vreau sa angajez si niste oameni care sa ma ajute la promovare, voi face mai multe compartimente cu mai multi sefi, asa ca ma va duce undeva foarte mult ca investitie, dar cu clientii din spate pe care ii detin, sper sa fac treaba calumea. Am invatat ca in viata trebuie sa muncesti ca sa ajungi mare, si trebuie sa le acorzi oamenilor libertate dar si sa ii pui la munca atunci cand este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *