Postează automat articolele pe Facebook

Postează automat articolele pe Facebook

După cum v-am promis mai devreme, am terminat articolul în care vă voi arăta cum vă puteți posta automat articolele de pe blog pe Facebook, pe pagina blogului sau pe pagina personală.

Este simplu și foarte util să faceți acest lucru pentru blogul vostru.Nu mai pierdeți timp, atunci când terminați un articol de scris, nu mai trebuie să intrați pe pagina de Facebook și să postați linkul.Totul se face automat și trebuie doar să instalați o aplicație numită RSS Graffiti.

Această aplicație verifică feed-ul blogului și de fiecare dată când ceva nou apare, va fi postat automat pe pagina alesă de voi.Este un truc important pentru cei care folosesc Facebook pentru a-și promova articolele și cred că mulți o faceți, inclusiv eu.

Tutorial instalare aplicație :

1. Ne logăm pe Facebook și mergem pe pagina aplicație : RSS Graffiti

2. Trebuie să ii permitem aplicației să se instaleze pentru profil.După ce am făcut click pe butonul de autorizare, dăm Allow.

3. Acum trebuie să selectăm pagina pentru care se vor posta articolele de acum înainte.Avem un meniu în stânga cu toate paginile pe care le dețineți pe contul vostru Facebook.

4. După ce am ales pagina facem click pe butonul Add feed și facem setările necesare.

5. După ce terminați dați SAVE.

De acum încolo de fiecare dată când postați un articol nou pe blog acesta va apărea și pe Facebook.

6 Replies to “Postează automat articolele pe Facebook”

 1. Daca vreau pe pagina mea de facebook sa apara mai multe postari de pe situri de sport cudiferite publicatii din ziua respectiva ?
  Pot face acelasi lucru?
  sa trec pagina ste-urilor si cand apar diferite stiri din sport sa posteze si la mine pe facebook?
  Se poate?
  mulțumesc.

  1. Buna Radu. Din pacate, nu poti face asta decat manual. Poti afisa automat pe pagina de facebook doar daca site-urile de pe care doresti sa afisezi articolele sunt ale tale. Altfel, asa cum am spus, trebuie sa copii manual link-urile si sa le introduci pe pagina ta Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *