Stateam de vorba astazi cu viitoarea mea sotie, si incepe sa imi povesteasca despre o tipa, care din cauza anturajului, a devenit o tarfa cunoscuta, cu un mare consum de droguri, tigari, bautura si sex. Varsta ei este pana in 18 ani, iar in momentul in care a pornit discutia, am inceput sa fiu atat de atent, incat parca visam cu ochii deschisi la ce imi povestea logodnica mea.

Povestea a inceput in urma cu un an, cand aceasta adolescenta, s-a intalnit cu mai multi baieti acasa la unul dintre ei, a cunsumat foarte mult alcool, tigari, si chiar s-a drogat. Bineinteles ca parintii nu au stiut initial ce se petrecuse in noaptea aceea, dar in momentul in care si-au dat seama ca s-a produs o nenorocire, si-au dat seama ca aceasta fata a luat-o pe urme gresite si a facut ceva care regreta foarte mult. In acea noapte ea a intretinut relatii neprotejate cu unul dintre baieti, si nu cu cei mai mari, ci cu unul de 15 ani. Pare putin amuzant, cum de un copil de 15 ani a reusit sa o lase insarcinata, dar sa trecem peste. Parintii fetei cand au aflat, vestea care i-au distrus, au luat-o pe fata si s-au dus direct acasa la baiatul norocos.

Initial, familia fetei dorea sa faca avort, pentru ca fata are o varsta foarte mica, si nu era momentul de a face un copil. Parintii baiatului cand au auzit, nu au fost de acord, insa baiatul mai mult ca toti dorea sa pastreze copilul. Acum stam cu totii si ne gandim, cum un baiat de 15 ani isi dorea sa aiba propriul copil, atat de mult cu o fata tarfa, pe care nici macar nu o iubea. Ce am uitat sa precizez, este faptul ca acel copil de 15 ani, era de origine rroma, iar fata era romanca, sau mai bine zis este, dar noi vorbim acum la trecut, pentru ca fata deja a nascut.

Intr-un final, toti s-au hotarat sa pastreze copilul, dar cu conditia ca el sa ramana la parintii baiatului. In urma cu cateva luni, a nascut si fata, dar a intervenit o alta problema, pentru ca mama baiatului nu isi mai dorea copilul, si vroia sa il dea la orfelinat. Baiatul a refuzat categoric, si el in continuare spunea ca isi doreste copilul. Acum, cele doua familii sunt intr-un razboi total, copilul fiind in continuare la mama, cu toate ca parintii baiatului isi doreau copilul.

Iata ca ajungi intr-un moment in viata cand nu sti ce sa faci, iar tu ca si copil fara o educatie buna, constati ca ai facut o mare greseala in viata ta, care poate sa te distruga permanent. Fata in continuare intretine relatii sexuale cu alti indivizi, copilul este in grija bunicii sale, iar baiatul de 15 ani, sufera cel mai mult pentru ca nu isi poate vedea copilul.

O lectie de viata din aceasta intamplare pentru fiecare dintre voi ar fi sa fiti foarte atenti cu cine umblati, pentru ca nu stiti cand dati de o astfel de persoana, si ajungeti sa faceti la fel ca ea. Anturajul te distruge, dar odata ce ai o educatie din fier, si niste parinti care s-au implicat in educatia ta, sansele de a face o astfel de greseala sunt mult mai mici.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *