prima-impresie

Prima-impresie a inceput sa isi desfasoare activitatea, acesta afisandu-si articolele inca din luna aprilie a anului 2014. Titul blog-ului este unul sugestiv, fiind o varianta care atrage o multime de cititori din mai multe domenii. De altfel, acesta include o multime de domenii care starnesc curiozitatea vizitatorilor. Formatul blog-ului este unul simplu, dar care duce cititorul cu gandul la amuzament si nu devine obositor prin reclame, iar structura simpla il face usor de accesat si de inteles.

Cel mai mare punct de atractie al blogului este caracterizat de structura foarte bine pusa la puncct, care continua sa se imbunatateasca si sa evolueze, in functie de cerintele actuale. Articolele sunt pe intelesul tuturor, fara termeni dificili sau de specialitate, fiind redactate foarte clar. Un alt aspect care conteaza foarte mult tine de structurarea categoriilor, in acest fel oferind sansa vazitatorilor de a gasit ceea ce ii intereseaza.

Prima-Impresie este un blog usor de accesat, care abordeaza subiecte de interes public si care au un mesaj usor de inteles. Unul din atuurile principale ale acesti blog constau in claritatea articolelor. In momentul in care vizitatorii aleg sa citeasca un articol, in partea de sus a blogului se bifeaza mai multe casute, in functie de categoria din care face parte. Acest lucru conduce la o intelegere mai usoara a constinutului dar si la o eficienta mai buna a cautarii de subiecte in anumite categorii.

Cu toate acestea, prima-impresie.eu reuseste sa abordeze mai multe subiecte si care nu impune anumite standarde pentru cititorii sai.

In partea dreapta se afla aricolele recente, iar acest lucru este foarte util pentru ca usureaza cautarea cititorilor, desi acestia pot folosi si calendarul care apare in partea de jos a paginii- zilele marcate cu albastru sunt zilele in care au existat publicatii. De asemenea, prima-impresie.eu se remarca prin unicitate si prin claritatea articolelor scrise.

Blog-ul dispune de un  motor de cautare, fiind in avantajul cititorilor deoarece nu vor mai fi nevoiti sa rasfoiasca o multime de pagini pentru a gasi un anumit subiect.  Faptul ca este lipsit de reclame care dau o multime de batai de cap reprezinta un alt avantaj, fiindca scade timpul de incarcare.

Claritatea continutului, design-ul simplu si larg, dar si articolele sunt la obiect.  Navigarea pe blog este una foarte simpla, fiind facilitata de aspectul si structura simpla pe care acest blog o prezinta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *