first thing about SEO

Ai cumpara un produs de pe un site al carui nume este teapa.ro? Bineinteles ca nu. Ei bine, cand vine vorba despre alegerea numelui pentru un domeniu, e bine sa itit iei ceva timp si sa te gandesti cu seriozitate la asta.

Multi detinatori ai unui business sunt constienti de faptul ca optimizarea SEO e o parte foarte importanta (daca nu cumva chiar cea mai importanta) componenta a unei campanii de promovare. Ei bine, daca nu esti unul din acesti detinatori de site-uri, afla ca in urma unui sondaj, 95 % din magazinele online intervievate au fost deacord cu faptul ca optimizarea SEO le-a imbunatatit semnificativ compania.

Ei bine, inca sunt multi antreprenori care nu cunosc primul lucru despre SEO- la propriu. Este important sa ai o baza buna pentru ca optimizarea SEo sa functioneze. Asa cum am mentioat si mai sus, e imperativ sa alegi un nume de domeniu cat mai potrivit. E bine sa pornesti o cercetare intensa inainte de a alege. Poti sa apelezi la forumuri, la cunostinte din domeniu, la experti seo pentru a afla care e cel mai potrivit nume de domeniu pentru business-ul tau.

Vei vrea sa fie cat mai aproape de numele firmei tale si de asemenea, sa fie usor de memorat si de tinut minte, usor de asociat cu business-ul in sine.

Mai apoi, detinatorii unui business, trebuie sa aleaga cel mai bun serviciu de web hosting care sa le sustina site-ul.

Abia dupa ce a rezolvat aceste lucruri, abia dupa ce a realizat aceasta baza, un detinator de site poate spune ca incepe o campanie de optimizare SEO. Fara un nume de domeniu potrivit, optimizarea SEO poate fi degeaba. Am exagerat cu exemplul de la inceput (teapa.ro) pentru ca nimeni nu ar alege chiar un astfel de nume de domeniu pentru afacerea lor. Totusi, trebuie sa fie cel mai bun pentru a porni cu dreptul.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *