Destul de jenant pot spune, pentru ca am stat si am muncit cam tot timpul timp de trei zile. Nu cred ca si-ar dori nimeni sa stea si sa caute tot felul de firme ca sa fie totul bine, si sa isi mute site-urile peste tot. Am zis ca nu vreau sa dau nume, insa firma Hostgator, pe mine unul m-a uimit, mai ales ca am fost cu ei peste 6 luni.

Dupa ce am zis ca imi optimizez si eu site-urile mai bine, am luat imediat pixul si o foaie ( teoretic) , si am inceput sa notez tot ce pot sa fac pentru seo.

Am instalat Wp super cache, si am dezactivat majoritatea dintre plugin-uri, ca sa se incarce site-urile mai repede. Nici nu a durat 15 minute dupa ce am terminat, ca primesc un mesaj de la hostgator, ca site-ul meu ar consuma de 100000% fata de servarele lor, defapt am mai multe site-uri, nu doar unul. What ? Hostgatot sa imi zica asa ceva? Le spun despre ce e vorba, imi spun canu este vina lor safac exact ce imi spun ei si o sa fie bine.

Dupa 5 ore de munca, termin tot ce mi-au spus e, si rapid imi spun iar ca ” Degeaba, ca tot suprasolicitati hostul „. Intru in cpanel, nimic domnule, memoria ocupata 20 %, procesorul 1-2 % ( asta inainte de toate) si ma miram totusi de asta si nu mai stiam ce sa fac.

Am dat de o firma din Romania, despre care am auzit destul de multe lucruri bune, si am luat un reseller, destul de ok cu 2 ip-uri dedicate, si am mai luat inca un host la uni din SUA.

Am mai stat si aici sa mai fac legaturile, sa setez name servarele, dns si alte prostii pentru reseller. Am asteptat insa 48 de ore, si am contactat pe cei de la host ca am platit, si nu mai primeam odata detaliile. Simplu si fara stres, mi-au spus ca au uitat sa imi trimita detaliile, pur si simplu, si sa astept ca le trimite rapid.

Dupa vreo 3 zile de munca, am mutat cam toate site-urile, defapt si de drept, as mai avea vreo 5-6, care le voi face cum trebuie, cam in urmatoarea zi. Parerea mea personala, este sa nu apelati la hostgator, pentru ca dupa cateva luni, poate chiar ani, va treziti ca va inchide contul, si va obliga sa va luati un vps, server dedicat sau alte chestii.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *