stailer

A merge la salon este un obicei normal în viața oricărei persoane. Putem spune că mersul la salon este chiar benefic și contribuie foarte mult la creșterea stimei de sine.

Fie că ai nevoie de o tunsoare nouă sau de o coafură aparte, la salon poți avea parte de toate acestea, în cel mai scurt timp posibil. În plus, un păr mai frumos și mai sănătos îți va îmbunătăți ziua.

Incearca site-ul sau aplicatia Stailer și vei avea parte de programări mai rapide la salon.

Motivele pentru care mergi la salon

  • Un moment pentru tine

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care mersul la salon ți-l poate aduce este senzația de bine și faptul că ai parte de un moment doar pentru tine. Fie că vorbim de o nouă tunsoare sau de o nouă culoare a părului, vei vedea cum rezultatele pe care le vei obține vor fi unele care să te mulțumească pe deplin. Orice persoană care are parte de o schimbare de look se va simți mai energizată și mai elegantă.

  • Afli mai multe despre îngrijirea personală

Într-un salon de beauty ai acces la mai multe sfaturi din partea profesioniștilor. Te vei putea orienta pentru îngrijirea părului și a sprâncenelor în moduri inedite.

Dacă vrei să primești mai multe informații despre cum poți avea grijă de tine trebuie să mergi la un hairstylist de mai multe ori. Atunci când ai o legătură mai strânsă cu acesta și sfaturile pe care le vei primi vor fi unele pe măsură.

  • Ai parte de îngrijire profesională

La salon găsești unele dintre cele mai bune instrumente și materiale care să te facă să te simți perfect. Hairstyliștii prezenți în salon sunt cei mai în măsură să te răsfețe și să aibă grijă de aspectul tău fizic. Atenția pe care ți-o oferă un profesionist este întotdeauna cea de care ai nevoie. Nu ai cum să arăți perfect dacă nu mergi periodic la salon și dacă nu ai grijă de părul tău.

Stailer îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie

Stailer este aplicația pe care o poți folosi în orice moment.  Site-ul este similar cu aplicația și pe ambele vei putea să realizezi în timp util toate programările de care ai nevoie.

Înainte de a rezerva locul la salon poți afla cu mare ușurință toate informațiile despre acesta. Analizează toate detaliile despre salonul de care ești interesată și vei vedea dacă acesta este potrivit sau nu pentru tine.

Stailer este aplicația pe care o poți descărca în telefon în orice moment. Poți descărca aplicația gratuit din Google Play, App Store  sau App Gallery. Aplicația nu percepe niciun cost pentru instalare sau pentru utilizare. 

Stailer te salvează și îți afișează exact locul și ora disponibilă.  Vei obține tunsoarea sau coafura mult dorită la timp. Cu Stailer vei evita apelurile telefonice și îți vei realiza programarea de care ai nevoie, în doar 5 minute.

Citeste si aici mai multe informații despre Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *