Sunt foarte fericit si vreau sa incep cu asta in primul rand pentru ca multumita unor cursuri pe care le-am terminat de curand la o firma din America, venita in Romania, terminarea cu o medie de peste 8, una dintre ele in domeniu advertising am luat 9 : 85 si in domeniul webdesign am reusit sa iau 8 : 73. Sunt foarte multumit de rezultate, dar pot spune ca puteam mai mult. La examenul de la sfarsit in domeniul advertising am luat 10, odata nu am putut sa ma pregatesc si am aflat ca trebuie sa dau examenul la o ora, si am ajuns acolo, in ultimele 10 minute, si le-am pus mai bine zis la nimereala, si am luat nota 2, in rest am luat numai 10, de unde si nota asta.

Avantajele pentru mine in acest curs il reprezinta capacitatea imbogatirii mai multor detalii, informatii pe care le pot folosi in viitor ca sa fie totul ok. Acum tot ce vreau sa fac este sa imi infiintez un PFA, in care sa ma ocup de promovarea firmelor, atat prin advertorial, cat si pentru seo, inscrieri in directoare, comentarii dofollow si tot felul de prestari servicii pentru ca la asta ma pricep si vreau sa fac ca totul sa fie perfect si sa fie toata lumea fericita. Ca si promovare a firmei mele pe care o voi infiinta incepand de luna viitoare ( saptamana viitoare ma duc pentru completarea documentelor, stampila si toate chestiile ), am ales in primul rand in site de prezentare, in care sa imi pun si un portofoliu, si principala promovare in motorul de cautare sa il reprezinte cand vorbim de cuvintele cheie, google adwords. Pe langa asta ma voi ocupa si de inscrierea in directoare, articole unice pe diverse blog-uri, ca sa imi fac cunoscuta firma si sa fie totul exact cum imi doresc eu.

Pe langa asta am ales un site de distributie pliante, dar aici ma voi axa pe promovarea in zona locala. In zona locala voi mai face si promovarea prin anunturi, ziare si chiar radio, dar acum nu vreau sa incep direct cu o investitie foarte mare, vreau sa incep treptat si sa fie totul facut asa in etape, nu sa ma arunc ca tiganu direct, si sa ma trezesc peste jumatate de an ca nu mai fac fata in absolut nici intr-un domeniu, si sa dea firma faliment.

Sunt incantat de aceasta firma pe care o voi infiinta, defapt la PFA nu stiu daca o poti numi firma, dar mie asa imi place sa ii zic, si prietena mea este foarte interesata de asta, chiar m-a felicitat atata pentru diplomele pe care le-am luat, medii si pentru initiativa pe care am ales-o sa o fac mai departe.

Eu studiez in acest moment, in domeniu ECONOMIC, in prezent sunt clasa a XII-A la COLEGIUL ECONOMIC, si invat numai despre promovare, afacere si sunt multumit pentru liceul pe care am ales sa il fac.

Va multumesc pentru atentie si sper sa fie

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *