Localitatea Rădăuți este situată în nord-estul României, în județul Suceava cu o suprafață totală de 33,3 kilometri pătrați și o densitate a populației de aproximativ 690 de locuitori pe kilometru pătrat dintr-un total de 22.000 de locuitori.

Astfel localitatea Rădăuți este foarte bine așezată și pe deasupra este străbătută de râul Suceava, de Sucevița și de Horodnic .

Clima este una temperată, iar temeperaturile variază de la un anotimp la altul. Temperatura maximă care a fost înregistrată pe timp de vară a fost de 32 de grade pe când temperatura minimă înregistrată a fost de aproximativ -24 de grade Celsius.

Municipiul Rădăuți este extrem de frumos având foarte multe locuri în care vă puteți simți minunat. Puteți ieși împreună cu prietenul/prietena în parc sau vă puteți duce la un și să mâncați o prăjitură specială realizată doar în această localitate. De asemenea, puteți ieși la o tereasă unde puteți să comandați ceva rapid sau o bere specifică localității cu un gust puternic și amărui.

Dacă este o zi însorită, atunci puteți să vă duceți la marginea localității unde veți aeva o priveliște minunată sau pur și simplu puteți să vă duceți pe malul răului și să petreceți câteva momente de liniște împreună. De asemenea, puteți vizita monumentele istorice existente sau puteți să faceți o mică plimbare cu barca. Click aici pentru a vedea câteva tehnici despre cum se vâslește corect astfel încât să vă puteți bucura de o plimbare cu barca și să nu aveți probleme pe parcurs. Totodată, dacă nu sunteți suficient de sigur(ă) că puteți controla o bărcuță, atunci vă recomandăm o plimbare cu vaporașul care este mult mai sigură dar costă și ceva mai mult, undeva la 20 de lei – jumătatea de oră. Dar se merită.

Dacă vă decideți să vizitați municipiul Rădăuți, atunci trebuie să știți că în perioada de vară au loc diverse târguri care mai de care – în care se vând atât lucruri confecționate manual cât și alimente precum cașcaval afumat sau slană de porc bien condimentată. La aceste târguri, vă puteți bucura de un păhărel de vin fiert, absolut gratuit iar dacă gustul vă dă pe spate, atunci puteți pur și simplu să achiziționați și pentru acasă sau să oferiți cadou unui bărbat.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *