Putem trai fara telefonia mobila ?

Putem trai fara telefonia mobila ?

Odata cu evolutia technologiei, telefoanele nu au ramas in urma si in fiecare zi se descopera un nou telefon cu functii mult mai complexe decat modelul anterior, cu o camera foto/video mult mai performanta si cu o rezistenta de lunga durata, sa nu mai spunem de marimea ecranului care a ajuns la pragul de trebuie sa-l porti in geanta pentru ca nu intra in buzunar.

Dar oare se poate trai fara acest instrument care tine persoanele apropiate si ajuta la socializarea civilizata intre oameni ? Cel mai corect raspuns la aceasta intrebare ar fi : NU ! Nu, nu se poate fara telefon mobil. O mare parte dintre cei care sufera de aceasta boala a
telefonului sunt in general tineri sau adulti cu varsta sub 35 de ani, iar daca dumneavoastra sunteti trecut de aceasta varsta si nu intelegeti cum nu se poate sa traiesti fara asa ceva, va recomand sa faceti un experiment. Luati telefonul fiului/ficei dumneavoastra pentru cel putin o zi si vezi vedea o schimbare brusca in comportamentul acesteia. De aici tine de personalitatea fiecaruia dintre noi, care dupa cum stim prea bine, este unica, asa va fi si reactia copilului dumneavoastra.

Intretineti o firma de orice tip, acea firma necesita supraveghere permanenta mai ales daca numarul de muncitori este redus si tu raspunzi direct de activitatile lor, adica nu ai angajat un supervizor care sa raspunda de lucrarile angajatilor. Cum poti sa-i supraveghezi mai eficient decat sa le dai un telefon si sa-i intrebi in ce stadiu sunt cu lucrarea, daca mai au nevoie de ceva materiale, daca se incadreaza in timpul de finalizarea sau daca intampina ceva probleme ?

In concluzie, daca confiscati un telefon unui om care sufera de lipsa lui, e ca si cum i-ati intoarce pe dos intreaga lume din jurul lui.
Eu personal daca nu am telefon o zi intreaga ma simt respins de societate, simt ca am nevoie sa vorbesc cu cineva tocmai atunci cand nu pot deoarece asa este firea umana, mereu atrasa de necunoscut si de imposibil caci pana la urma orice lucru pe care il ai nu poate fi mai bun decat un lucru pe care ai vrea sa-l ai dar nu poti !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *