Războiul comentariilor de pe Youtube

Războiul comentariilor de pe Youtube

Deci pe Youtube cred că sunt cei mai mari hateri din lume şi odată cu sentimentul de ură apar şi altele, invidie şi prostia care este din belşug.La orice videoclip te-ai uita, dacă mergi puţin mai jos pe pagină la secţiunea comentariilor începi să te gândeşti dacă ai nimerit pe un site de video sharing sau pe cine ştie site unde ai voie să spui toate prostiile care îţi vin în cap.

Dacă eşti atent vei vedea acelaşi tipar de comentarii la toate video-urile, indiferent dacă vin de la conaţionalii noştrii sau sunt comentarii ale celorlaţi de afară.Am să identific câteva dintre ele şi apoi vă propun să faceţi şi voi un mic exerciţiu şi să îmi ziceţi apoi dacă nu am dreptate.

Primul tip de comentarii sunt acelea de tipul „Ba esti prost”, „care o dat dislike ..”, genul de comentarii care nu au nici o legătură cu videoclipul.Autorii acestor comentarii vor intra în orice discuţie contradictorie cu oricine se bagă în seamă şi ajung cu comentariile la nivelul în care se jignesc de familii şi alte neamuri din arborele genealogic.

Al doilea tip de comentarii sunt acelea care răspund primului tip, comentarii de genul „dacă nu îţi place de ce ai mai intrat”, „tu eşti ăla prost”.Acest tip de comentarii merg într-o direcţie în care nu câştigă nimeni, decât se poate deduce nivelul de înteligenţă al participanţilor.

Acum la sfârşit rămân comentariile pertinente care fac referire la videoclipul în cauză şi celelalte comentarii care fac obiectul unei dezbateri civilizate despre videocplip.

Deci, vă propun să faceţi un mic exerciţiu pe Youtube şi să vedeţi dacă nu am dreptate !

7 Replies to “Războiul comentariilor de pe Youtube”

  1. Este si asta un mod prin care te poti face remarcat. Poti iesi inteligenta prin actiuni inteligente si bune sau prin prostii, marlanism si altele de genul asta, daca nu ai o inteligenta suficienta prima solutie nu este posibila si nu ai incotro si arati ca esti prost, asa si cu astia pe facebook. Ce nu stiu ei ca este si a treia solutie sa taci din gura sa nu scrii nimic acolo unde nu ai nimic de comentat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *