masajDe mult ma gandeam daca ar trebui sau nu sa scriu despre un subiect mai tabu pe la noi. Pana la urma am zis ca gata, trebuie scris. Deja sunt destule saloane si in Romania si oamenii au inceput sa devina din ce in ce mai putin reticenti atunci cand vine vorba despre metode mai exotice de relaxare.

Ati descoperit despre ce vorbesc? Da, Nu?! Este vorba despre masajul erotic, una din cele mai exotice metode de relaxare, din ce in ce mai cunoscuta si pe meleagurile romanesti.

Masajul erotic sau masajul senzual reprezinta folosirea tehnicilor de masaj de o persoana pe corpul gol al unei alte persoane. Masajul a fost folosit pe perioade indelungate si folosirea lui in scopuri erotice are si el o istorie lunga.

Dezvoltat din ce in ce mai mult in tarile exotice, masajul erotic a inceput sa-si faca loc si in tarile europene. Desi reticenti, si romanii au inceput sa iinteleaga mai bine masajul erotic. Mai mult decat atat, strainii sunt foarte interesati de servicii ca cele de erotic massage bucharest oferite la noi.

Masajul erotic reprezinta o serie complexa de tehnici, atingeri si mangaieri. In tari ca Italia, Spania, Grecia etc, atingerea este un lucru foarte important, fiind considerat adeseori liant intr-o relatie.

In cazul masajului erotic sunt importante mai multe lucruri. Locatia trebuie sa fie bine aleasa. De cele mai multe ori, salonul de masaj este cea mai potrivita locatie intrucat acesta este realizat special pentru acest tip de masaj. Cu toate acestea, o multime de saloane de masaj pun la dispozitie maseoze care te pot insoti la un hotel.

Masajul erotic nu trebuie sa implice haine. Temperatura camerei in care se realizeaza masajul erotic trebuie sa fie mentinuta intre 24-25 grade celsius iar decorul si atmosfera trebuie sa fie si ele pe masura.

Daca nu vrei doar o maseoza, nu te opreste nimeni. Poti alege sa fii insotit de doua sau chiar trei maseoze pentru un maxim de placere. Te-am convins, suna tentant?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *