Acum doua zile mi s-ar ars monitorul (LG) de care a fost foarte multumit pe parscursul functionarii sale de aproape 5 ani.   5 ani in care nu am avut nici-o problema dar care a venit acum doua zile in timp ce testam un joc care se pare ca i-a daunat si placii video dar care si-a revenit dupa ce s-a racit bine.

Acum am un monitor mai vechi, cu tub, n-ar fi o mare problema cu el dar ma dor ochii daca stau mai mult de 1-2 ore atent la el. Cum eu am nevoie de calculator cel putin 6 ore pe zi pentru a-mi rezolva treburile clar ca o sa am probleme in viitor. Asa ca neaparat trebuie sa imi cumpar un monitor nou, tot un LCD si cred ca tot LG sau de ce nu Samsung.

Un monitor bun si nou depaseste 600 RON iar acum ca vine si scoala nu prea imi permit sa dau 600 RON pe un monitor pentru ca sunt si alte prioritati in viata mea.

Ca sa impac si capra si varza cum se spune prin popor de ce sa nu caut cateva monitoare second hand pe la prieteni sau chiar pe internet. Sunt multe site-uri ce vand produse it second hand. Deobicei eu am mai luat piese de la prieteni apropiati care aveau pe acasa si dupa un site de produse it mai cunoscut. Chiar acum uitadu-ma pe www.pretulok.ro am vazut un monitor LCD Acer Al1916W la 248 RON si cu tot cu transport undeva la 270 RON ma costa, imi raman bani pentru scoala si am si monitor.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *