www.saluscontrols.ro

Fiecare isi doreste sa atinga confortul suprem in propria locuinta, cat si costuri cat mai convenabile cu incalzirea. O veste buna peste toti consumatorii este sistemul Salus iT 600 Smart Home, acel dispozitiv despre care unii deja au auzit. Este un termostat ambiental din serie celor moderne, inteligente, cu functii din cele mai diverse.

In continuare iti impartasesc 5 motive esentiale pentru care alegerea unui termostat Salus It 600 Smart Home este o optiune demna de luat in seama.

Vei salva bani

Daca termostatele clasice se limiteaza la cateva functii de baza, acest termostat este o inovatie in domeniul echipamentelor de acest fel, menita sa ofere un plus de control utilizatorilor. Astfel, permite prin functiile sale posibilitatea de a afla in orice moment energia consumata cu incalzirea spatiului.

Datorita faptului ca temperaturile pot fi setate in functie de orarul zilnic al fiecaruia, un astfel de termostat va diminua numarul de porniri si opriri ale centralei termice. Aceasta din urma va produce caldura numai atunci cand proprietarul doreste si stabileste acest lucru.

Compatibilitate cu diverse sisteme de incalzire

Neajunsul cu care vin la pachet unele modele de termostate se refera la incompatibilitatea lor cu anumite tipuri de sisteme de incalzire. Asadar, unele sunt proiectate doar pentru locuintele unde incalzirea se face prin radiatoare, in timp ce altele sunt gandite sa faca echipa buna cu sistemele de incalzire prin pardoseala.

Nu este si cazul lui Salus iT 600 Smart Home. Dispozitivul inteligent poate sa gestioneze in mod optim atat sisteme de incalzire prin pardoseala, cat si sistemele de incalzire obisnuite, prin radiatoare. Mai mult, poate controla si aparatura electrica cu ajutorul prizelor inteligente, tinand in acelasi timp evidenta energiei consumate.

Temperaturile pot fi setate pe zone distincte de incalzire

Daca in cazul unui sistem conventional de incalzire, setarea unei anumite temperaturi inseamna generarea de caldura in toate punctele de incalzire, in cazul termostatului ambiental Salus iT 600 Smart Home, situatia e diferita.

Cu ajutorul acestuia, camerele se pot incalzi in mod individual, in functie de fecventa si durata cu care aceastea sunt folosite. In functie de dorinta proprietarului, se va putea incalzi numai dormitorul si baia, spre exemplu. In acest fel se evita consumul inutil de energie pentru incalzirea acelor camere care sunt rar utilizate.

Se instaleaza simplu

Din fericire, sistemul se instaleaza usor; aceasta operatiune nu necesita niciun fel de experienta sau cunostinte tehnice in acest sens. Tutorialele din mediul online si instructiunile cu care vine termostatul insotit sunt suficiente pentru a-l monta usor, fara a fi nevoie de interventia unui specialist.

Permite controlul de la distanta

Termostatul Salut iT 600 este controlabil de la distanta, atunci cand exista o conexiune la internet. Astfel, setarile acestuia pot fi oricand modificate prin aplicatia dedicata instalata pe smartphone, PC, laptop sau chiar tableta.

Daca aceste informatii nu sunt indeajuns pentru a te convinge de beneficiile instalarii acestui termostat, poti accesa pagina oficiala saluscontrols.ro pentru mai multe detalii. Fara doar si poate este vorba despre o investitie care „face toti banii”, deoarece te ajuta sa economisesti si totodata sa te bucuri de un nivel de confort termic de neegalat.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *