Putere si productivitate

Galaxy S5 are un mic avantaj in fata Nexus 5 pe partea de procesare datorita procesorului Snapdragon 801 la 2.5GHz, in comparatie cu Snapdragon 800 la 2.3GHz al Nexus 5. Ambele sunt compatibile 4G LTE, capabile sa acceseze retele Wi-Fi, oferindu-le acoperiri optime si viteze de descarcare.

Abilitatea de scanare a amprentei si slotul microSD pune Samsung Galaxy S5 in fata Nexus 5.

Design

Daca detii un Samsung Galaxy S5 atunci stii fara sa vrei cum se simte si cam cat de comfortabil este. Au ecrane aproape identice (5.1 inch pentru Samsung Galaxy S5 si 4.95 inch pentru Nexus 5). Ambele au o rezolutie la 1080 x 1920 pixeli; inca odata, din acest punct de vedere, sunt aproape la fel. Samsung ridica totusi miza prin faptul ca dispozitivul lor este rezistent la apa. Pentru a scoate in evidenta si Nexus 5-ul, putem spune ca este mai usor decat Samsung Galaxy S5 cu 14 grame.

Camera

Nexus 5 tine aproape cu Galaxy S5 in ce priveste puterea, productivitatea si design-ul. Mergand insa mai departe la sectiunea camere, Samsung detine controlul. Galaxy S5 are o camera frontala de 2.1 megapixeli ce este mai buna decat camera frontala de 1.3 megapixeli a Nexus 5 care este de doar 1.3 megapixeli.

Unde difera foarte mult insa, este sectiunea camerei principale. Samsung are o uimitoare camera de 16 megapixeli fata de cea de 8 megapixeli a Nexus 5. Camera de pe Samsung Galaxy S5 este de asemenea capabila sa captureze format video 4k.

Concluzii

Categoric o putere pe piata, Samsung Galaxy S5 va fi preferat. Mai exact, are toate facilitatile pentru a deveni urmatorul vostru smartphone preferat. Ofera scanare de amprenta, o baterie cu o durata de viata foarte lunga, rezistenta la apa etc. Cel putin pe hartie, Samsung este cu mult in fata Nexus. Desi nu e categoric o alegere proasta, cel mai probabil veti dori mai mult un Samsung Galaxy S5.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *