Scapa natural de celulita

Scapa natural de celulita

Celulita
Celulita

De celulita, fiecare dintre noi poate scapa natural. Au devenit o moda cheltuielile imense pe tratamente inovatoare de slabit si in special de reducere a celulitei. Se trezesc oamenii cu banii dati si cu sanatatea subrezita. Au slabit zeci de kilograme pe perioada tratamentului iar imediat ce au incetat, s-au ingrasat si mai mult decat inainte de a incepe tratamentul. De ce? Pentru ca acele medicamente trebuie sa se administreze constant, nu doar o singura data. Afla insa ca exista diete anti-celulita naturale si care costa foarte putin sa chiar deloc.

In acest articol, vom vorbi despre cateva tratamente anti-celulita care au efecte foarte bune. Nu sunt tratamente chimice, nu va vor pune la cheltuieli imense si nu va vor afecta sanatatea.

In primul rand, vreau sa va intreb, stiati caputeti slabi cu ajutorul spirulinei? Mai mult decat atat, pana si scortisoara poate fi folosita pentru slabit si pentru a scapa de celulita.

Se poate, foarte usor chiar. Cu spirulina se fac impachetari. Dupa doar 10 sedinte, se observa reducerea celulitei si scaderea in greutate. Scortisoara se administreaza in modul urmator, pentru a avea efect in primul rand asupra celulitei: se amesteca o jumatate de lingurita de scortisoara cu o lingura de miere, se toarne peste o cana de apa fierbinte si se lasa 15 minute. Se strecoara, se imparte in doua parti egale si se bea jumatate dimineata si jumatate seara. Dupa doar doua saptamani, veti observa scaderi in greutate de pana la 2 kilograme si reducerea urmelor de celulita.

Iata deci cum se poate slabi foarte usor, prin metode naturale si fara cheltuieli astronomice. Remedii celulita naturale sunt atat de multe incat nu stiu cu care sa mai continui. Va spun doar ca se poate scapa de celulita si prin lipoliza de exemplu. Internetul este plin de astfel de informatii. Nu ezitati sa va documentati bine, inainte de a incepe orice dieta sau tratament.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *