Schimba acum fata site-ului tau

Schimba acum fata site-ului tau

webdesignDaca te-ai saturat sa cauti diferite teme gratuite pentru site-ul tau, teme care pur si simplu refuza sa functioneze, teme care vin mereu cu probleme si cu neajunsuri, poate ca e cazul sa incepi sa te gandesti ca e nevoie sa apelezi la o echipa specializata. La urma urmei, prima impresie e cea care conteaza mai mereu in ochii nostri. E exact ca atunci cand vezi un om pentru prima data: pentru inceput ii faci o evaluare in fuctie de felul in care arata, de cat este de ingrijit si abia apoi incepi sa-i dezvalui valorile.

Daca afacerea ta mai are nevoie de ceva acel lucru este categoric un site de pe care utilizatorii pur si simplu sa nu mai iasa. Pentru aceasta, astazi venim cu o recomandare interesanta. Este vorba despre https://e-advertising.co, un site care printre altele se ocupa si cu web design-ul.

De ce recomandam e-advertising.co?

Primul motiv ar fi volumul impresionant de proiecte pe web design aflate in portofoliul lor. Vorbim despre o colectie de peste 200 de site-uri pentru care e-advertising a modificat in totalitate design-ul. Rezultatele le puteti vedea cu ochii vostri, pe site-ul firmei.

Persoanele ce lucreaza in cadrul departamentului de web design al firmei, vin sa va surprinda cu experienta acumulata in peste 5 ani de munca in domeniu. Pentru ei nu exista clienti pretentiosi ci doar sarcini provocatoare, nu exista task-uri imposibile ci doar posibilitati de a invata mereu lucruri noi pentru ca nu-i asa, „omul cat traieste-nvata”.

Experienta, pasiunea cu care acesti oameni lucreaza, lucrurile pe care le pot faci va vor face sa va doriti sa lucrati mereu cu ei. Puteti apela la ei oricand pentru diverse design-uri pentru site-uri. Vorbim despre realizarea de prezentari interactive in flash pentru pagini principale, crearea de albume digitale incluse in site-ul tau, realizarea de site-uri de prezentare si multe alte lucruri pe care va lasam sa le descoperiti singuri in portofoliul lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *