Schimbarea design-ului interiorului casei

Schimbarea design-ului interiorului casei

Doresc sa-mi schimb designul interior al casei, de aceea am cautat pe net si am gasit o firma specializata in design interior.
Filozofia lor este ca trebuie sa stii ca alaturi de un designer interior nu exista “nu se poate”. Tot ceea ce iti doresti “se poate” pune in practica. Intrebarea reala este doar “cat costa”? Poti crea din apartamentul tau un palat, un coltisor exotic, un templu budist sau un havana-club.Orice vrei, nimic nu e imposibil. Insa cu cat mai extravagante sau mai extreme vor fi asteptarile tale cu atat probabil vor fi mai dificil de pus in practica si probabil mai costisitoare.
Designerii nostri nu te vor refuza daca ai o idee mai extravaganta, ci vor cauta solutii sa o puna in practica astfel incat sa fie si functionala si estetica.
Poate uneori te-ai intrebat de ce sa angajezi un designer. Cu ce te poate ajuta? Merita sa cheltuiesti niste bani pentru asta sau mai bine poti sa te descurci si singur? Ai multe idei despre cum sa iti amenajezi, dar nu toate se potrivesc intre ele. Tu iti doresti ceva, sotul altceva. Ai un simt estetic dezvoltat, dar cum te descurci cu organizarea si planificarea lucrarilor?

Va recomand sa incercati amenajari interioare cu ajutorul unui designer interior.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *