Scriu acest articol pentru ca incep sa fiu revoltat, acum in clasa a XII-a pentru ca pur si simplu m-am saturat de colegii astia care deranjeaza de fiecare data orele, isi bat joc de profesor, se iau la misto cu profii, si noi toti avem de suferit din cauza lor. Cand te uiti la sefa clasei, ca este una pusa de diriginta, pur si simplu ea nu se implica si nu are nici o treaba, cred ca cel mai mult ma implic eu si intr-un fel nu am treaba cu nimeni, adica s-ar spune ca nu am nici un avantaj, dar daca stau si ma gandesc asa cred ca profesorii au o impresie mult mai buna pentru mine, decat ea care vorba aia este sefa clasei.

Probabil ca peste tot exista o problema cand vorbim despre ” bisericute”, dar tu ca sef al clasei, nu numai ca trebuie sa te ocupi de asta, dar ai si misiunea de a face liniste, iar in situatia in care unul se ia la misto cu clasa, sau face vreo prostie, automat tu trebuie sa spui cine a facut asta. Nu, si acum va dau un exemplu, si anume ca acum vreo 3-4 luni, colegul acela plin de nesimtire, a rupt un scaun, iar sefa care nu a vrut sa ii spuna cine a facut la diriginta sau profesori, a trebuit sa punem noi banii din portofelul nostru pentru ca aia nu a fost in stare sa le spuna cine a facut.

Eu nu accept asta, si cand mai te uiti si la ea, pur si simplu este plina de fitze. Imi amintesc cand o profesoara a trimis-o la avizier sa se uite pe nu stiu ce, ea a venit dupa vreo 20 minute, cine stie ce o fi facut ea acolo, si a inceput sa se certe cu profesoara, ba chiar cu directoare, ca cica ar fi prea murdar pentru ea si nu vede ea ce este defapt acolo. Da dute fata pe google si cauta panouri si aviziere scolare la pret mic si cumpara tu pentru scoala, ca tot te mai mare ca nu stiu ce figuri ai, si cum esti asa economista, cauta si pret mic ca sa iei ceva la un pret foarte mic.

Eu nu suport oamenii astia, si nu inteleg de ce trebuia ca ea sa fie sefa clasei, mai ales ca nu merita asta, si nimeni nu a ales-o, pur si simplu diriginta ca cica ar fi cea mai buna, dar odata ce sta in ultima banca si nu este ora sa nu copieze, sau la ascultare sa nu se uite in caiet, haideti sa fim seriosi. Eu nu suport oamenii destia, prefacuti si inculti, care sa ne conduca, chiar daca mi-ar fi dat ordine eu unul nu as fi ascultat de ea, dar la mine nici ca se pune problema, pentru ca sunt un om linistit, nu am treaba cu nimeni, si chiar multa lume imi spune de ce nu am cerut ca eu sa fiu seful clasei, pentru ca altfel era atmosfera.

Ce sa mai zici, asta este tara noastra si traim intr-o tara in care nu poti sa le ai pe toate.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *