Semne ca e suparata pe tine

Semne ca e suparata pe tine

Incep cu un citat anonim: o femeie te poate ignora intr-atat incat vei incepe sa te indoiesti de propria existenta. Da, o femeie poate sa faca asta. Daca barbatii ar putea sa inteleaga exact cand este femeia suparata si cand nu ar fi foarte bine. In majoritatea cazurilor insa femeia nu spune totul, vrea sa iti dai seama si sa ghicesti chiar ce se intampla. Din aceste motive sa intelegi o femeie poate fi destul de dificil. Ce iti poate indica faptul ca este suparata pe tine? Iata in continuare cateva sugestii.

1. Tratamentul tacerii. Nu poate exista un semn care sa iti indice mai bine ca ceva nu e in regula. Se comporta de parca nu ai exista. Evita contactul vizual, nu zambeste, cel putin nu iti zambeste tie. Cu prietenele se distreaza la maximum insa. Acest comportament ar trebui sa te puna pe ganduri, sa incerci sa iti amintesti ce ai facut sau nu ai facut pentru a o supara.

2. Entuziasm sarcastic – poate sa nu fie atat de evident, insa daca te duce putin capul iti vei da seama ca de fapt sustinerea si aprobarile pe care ti le ofera sunt pline de sarcasm. Nu trebuie sa te lasi pacalit, pentru ca asa incearca ea sa isi tina sub control furia.

3. Abordarea formala. Nu se  mai comporta ca prietena sau partenera ta si te trateaza ca pe o simpla cunostinta. Comportamentul nu da de inteles ca ceva nu ar fi in regula – se poarta de parca totul ar fi in regula. Are totusi un ton prea formal? Asta ar trebui sa iti dea de gandit.

4. Certuri din nimicuri. Orice ai intreba-o, incepe sa tipe la tine. Doar daca ceea ce intrebi nu este intr-adevar ceva suparator, e un semn ca e deja pe muchie si ca sta sa izbucneasca de suparare. Nu te vrea aproape, nu iti poate spune direct ce o deranjeaza, dar in schimb incepe cearta din absolut orice.

5. Cel mai evident si puternic comportament care iti arata ca femeia este suparata pe tine este faptul ca te ignora. Practic nu mai existi pentru ea, te simti de parca nici nu te-ar vedea si incepi sa ai dubii daca este aceeasi persoana cu care mai devreme radeai in hohote sau discutai.

Barbati, atentie la toate aceste semne. Ar trebui sa va puna pe ganduri, daca le intalniti la partenerele voastre.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *