Sentimentalismul extrem de important

Sentimentalismul extrem de important

De ce e inca suparata pe tine si nu vrea sa te ierte?Pentru ca asteapta sa vada ca iti pasa,ca nu vrei ca situatia sa ramana asa.Vrea sa ii arati ca iti pare rau pentru greseala facuta si ca incerci sa o indrepti;ca nu o vei mai repeta.
Nu vrea sa schimbi subiectul,sau sa incerci sa o faci sa rada.Vrea sa purtati o discutie serioasa despre ceea ce s-a intamplat si apoi sa gasiti o solutie impreuna.O doare sa vada ca nu iti pasa,si mai ales,ca uneori ,incepi sa razi si sa faci haz de necaz.Ar vrea sa nu te vada ca renunti…ci ca lupti pentru voi doi .Ar vrea sa ii arati ceea ce simti nu doar prin cuvinte…cuvintele pot fi spuse oricand,de oricine.Vrea sa intelegi dintr-o simpla privire ca o doare,sa te uiti in ochii ei si sa iti dai seama ca a adormit plangand.
Nu-i spune c-o iubesti daca nu o faci,nu ii da sperante daca nu are nicio sansa sa-si gaseasca un loc in inima ta,si mai ales ,daca acel loc este ocupat de altcineva.
Nu o minti spunandu-i ca va fi bine,ca ea ar prefera sa-i spui ca indiferent de cum va fi ,tu o sa fii mereu langa ea.Nu te enerva si tu,nu are rost,o sa inrautatesti situatia.Nu o lua in gluma cand in joc sunt sentimente.Pentru ca un simplu cuvant, sau gest nepotrivit, poate schimba totul…
Si cand va fi deja prea tarziu,realizezi ca incet-incet o pierzi,doar pentru ca n-ai stiut sa-i arati ca iti pasa,ca asa cum esti tu ,vei avea grija de ea si inseamna ceva pentru tine.
Si daca pleaca,nu o lasa.Ca daca ai facut-o sa sufere,singura nu se va mai intoarce.Spune-i ce simti inainte sa fie prea tarziu,si cine stie,poate va fi ceva frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *