Sentimentul de dragoste si de traire

Sentimentul de dragoste si de traire

Sentimentul de dragoste si de traire este unul unic. Atunci cand ajungi sa iubesti, viata ta este mult mai interesanta, ajungi sa fi suparat, sa te certi cu persoana iubita, sa cauti metode prin care sa va impacati. Cu totii am avut fluturasi in stomac cel putin odata in viata. Pentru prima prima data a fost cand aveam 10-12 ani. Ma simteam tare ciudat si eram atras de o fata din scoala mea. Totusi nu se poate face diferenta cu iubirea adevarata care o am acum cu prietena mea. De ce sa nu recunosc ca avem gandul sa ne si casatorim. In viata cand consideri ca ti-ai gasit jumatatea, te poti trezi ca ai facut cea mai mare prostie, dar asta se intampla mereu. Viata este o incercare la urma urmelor si trebuie sa o luam ca atare.

Multi considera ca viata noastra este doar o incercare, dupa ce murit urmeaza adevarata viata. Nu stiu ce sa comentez aici, pot fi de acord dar doar intr-o oarecare masura. Eu ca sa fiu sincer cred in reincarnare, insa sunt putin sceptic in aceasta privinta. Un lucru e cert, nu trebuie sa ne gandim deloc la moarte, ci din potriva sa ne traim viata cat mai bine si sa incercam pe cat posibil sa nu ne batem joc de ea.

Revenind la capitolul dragoste si traire a ei, trebuie sa stiti ca a-ti bate joc de cineva nu este tocmai placut, ce simte persoana aia poate sa fie chiar distrugerea ei. In viata mi s-a intamplat ca atunci cand am facut o greseala, totul sa se intoarca impotriva mea. Cand faci asta unei persoane, se poate intampla la un moment dat sa patesti si tu asta, asa ca cel mai bine este sa iubesti cu adevarat si sa ii arati persoanei de langa tine ca trebuie sa faca si ea acelas lucru.

Cand observati ca acea persoana nu va iubesti, nu trebuie sa o fortati sau sa o faceti sa va iubeasca cum spune ea de multe ori, ci sa o lasati impace. Va multumesc pentru astazi si va invit sa lasati un comentariu despre cum stiti voi sa traiti sentimentul de dragoste.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *