Seriale care au inceput bine si au terminat prost

Seriale care au inceput bine si au terminat prost

In general, in viata, este bine sa stii de unde sa te apuci si cum sa termini. Iar, acest lucru ar trebui sa fie mai mult decat adevarat in lumea televiziunii, unde unele seriale incep bine si, din pacate, au un final foarte prost. Exista mai multe moduri prin care sfarsitul unei serii TV poate aduce dezamagire pe fetele telespectatorilor, iar cea mai „ideala” cale este cea prin care, in ultimele episoade, nimanui nu ii mai pasa.

Nu e usor sa inchei un serial, pentru ca, oricum ar fi, sfarsitul nu va satisface pe toata lumea. Insa, producatorii trebuie sa se asigure ca finalul de serial nu dezamageste fanii, in primul rand. Din pacate, show-urile TV din ziua de astazi fix asta fac.

Seriale TV cu final prost

My Name Is Earl- nu e usor ca un show sa fie intrerupt, iar producatorii nici macar sa nu stie de ce. My Name Is Earl a avut onoarea de a sfarsi cele patru sezoane prin „va urma”. Cu toate acestea, un fan a intrebat daca serialul se va incheia vreodata. „Aveam un sfarsit pentru Earl si imi pare rau ca nu am ajuns sa il arat telespectatorilor. Adevarul este ca, Earl nu isi va termina niciodata lista”- sustine producatorul.

 

That ’70s Show- nu exista nimic mai urat decat un show care isi pierde cast-ul original. Ei bine, That ’70s Show „il pierde” pe Ashton Kutcher si pe Topher Grace, pentru bucati bune ale serialului. Pe de alta parte, singurul lucru bun in ceea ce priveste acest serial este ca, sfarsitul are loc in seara de Anul Nou, cand gasca intra in anul 1980- cu toate acestea, nici finalul atat de bun nu repara greseala show-ului.

How I Met Your Mother- nu exista nicio indoiala ca How I Met Your Mother nu ar trebui sa se afle pe niciun alt loc, decat pe primul- in aceasta lista. HIMYM este serialul care a sfarsit cel mai prost, din toate timpurile. Pur si simplu a aruncat la gunoi tot ceea ce s-a discutat pe parcursul intregului serial. Si, in fond, am asteptat atata timp ca sa vedem ca Ted ramane, la urma, tot cu Robin? Un sfarsit extrem de slab pentru un show atat de bun.

Blogger: Cristina M.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *