anunturi auto bucuresti

Vine o vreme cand se impune necesitatea unei masini. Ca si atunci cand mergi prima data la scoala si ai nevoie de ghiozdan, cand mergi la liceu si te urci in autobuz, cand esti la facultate si mergi cu metrou, tramvai sau autobuz pana la universitate. Poate ca te-ai saturat sa tot apelezi la mijloacele de transport in comun si ti-a venit ideea sa iti cumperi o masina.

Trebuie sa tii cont de mai multi factori aici. Ai banii cu care sa o cumperi, dar ai bani sa si intretii masina? Iti cumperi ceva nou sau cauti ceva second hand? Cumperi de la un prieten sau cunostinta, iti recomanda cineva? Ce dotari cauti? Atat de multe intrebari si nelamuriri incat nici nu stii de unde sa incepi.

Bineinteles, vei incepe cu familia, grupul de prieteni, vei cauta o varianta mai ieftina, ceva care sa stii sigur ca a fost tot ceea ce inseamna o masina ingrijita si bine intretinuta. In cazul in care nu gasesti nimic nici aici, incepi sa cauti alte variante. Mergi prin targuri auto, te uiti pe la toate masinile la care vezi cate un anunt prins pe geam, contactezi diversi proprietari dar tot nu gasesti exact ceva potrivit nevoilor tale.

In acest punct, sau poate chiar mai devreme, cauti solutii si online. Incepi sa cauti anunturi auto Bucuresti si dai peste anunturigen.ro. Gasesti aici nu numai anunturi de vanzare-cumparare auto, dar si imobiliare, casa si gradina, electronice sau electrocasnice. Totusi cu privire la alegerea unei masini trebuie sa tii cont de cateva aspecte:

  • Alege un autoturism second hand. De cele mai multe ori acestea sunt cel putin la fel de bune ca si cele nou cumparate, singura diferenta este pretul considerabil mai mic.
  • Atentie la vechimea masinii. Chiar daca e ea second hand, recomandarea e sa nu fie una mai veche de 15 ani, de preferat este sa fie una cu varsta cat mai „frageda”.
  • Analizeaza ofertele. Atentie la anunturile mincinoase, uita-te bine la fotografiile atasate in anunturi, nu vrei sa ai surpriza sa nu concorde realitatea cu ceea ce se prezinta.
  • Du masina intr-un service pentru verificare. Vanzatorii tind sa supraestimeze valoarea masinii, mai bine sa stii exact cu ce ai de-a face.
  • Gandeste-te bine la ceea ce vrei. Chiar daca iti doresti ceva full-options, pe langa faptul ca o sa te coste si mai mult, poate ca unele din optiuni nu vei ajunge sa le folosesti niciodata. Astfel nu te lasa luat de val si nu alege cel mai scump model. Ai nevoie de o masina de oras, alege ceva de dimensiuni mai mici, cu un consum redus. Ai nevoie de ceva pentru calatorii mai lungi, alege ceva care sa iti ofere siguranta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *