sfaturi-vacanta1Dupa ce timp de un an muncesti pe coate sa castigi cat sa existi, vine mult asteptata vacanta, mult asteptatul concediu. Il astepti, ei bine, un an si dupa atata asteptare, e bine sa ai grija ca totul decurge cum trebuie si ca o sa te bucuri la maxim de concediul mult asteptat.

Vacanta este perioada de relaxare totala. In aceasta perioada suntem liberi sa facem ce vrem, sa ne culcam si sa ne trezim la ce ore vrem, sa mancam ce dorim. Totusi, excesele nu au fost niciodata bune, nu-i asa?

De cele mai multe ori, concediul are si el nevoie de un concediu. Ai mereu nevoie de cateva zile de relaxare, de odihna dupa un concediu in care ti-ai facut de cap. Astfel, pentru o vacanta care sa se termine cu bine, ai nevoie de acele doua-trei zile dupa distractie, in care sa te relaxezi si sa te pregatesti din nou de munca.

Daca tot e vremea in care incepem sa ne gandim la vacante, ati putea sa va ganditi deja unde mergeti si sa rezervati dinainte sejururi, excursii etc. Astfel puteti castiga reduceri importante si de ce nu, puteti prinde ultimele locuri pentru o statiune. O optiune buna poate fi si cea de early booking prin Genius Travel.

Daca rezervati prin ei, puteti obtine reduceri de pana la 10% si avand in vedere costurile unui sejur de 7 zile de exemplu, 10% pot fi banii economisiti special pentru suveniruri si alte chestii mici.

Nu pleca in vacanta direct de la servici. Bine, nu toti pleaca de la servici insa ai grija sa fie un weekend la mijloc in care sa ai timp sa-ti pregatesti toate lucrurile, nu pe graba si sa te si odihnesti putin. Nu ai vrea, categoric, sa ajungi intr-un loc si sa fii prea obosit sa poti face ceva, orice.

Pana sa vina vremea vacantelor, spor la munca si zile cu soare!

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *