cont facebookcont facebook

Desi pare greu de crezut avem totusi o viata pe Facebook. Este una virtuala si paralela insa interfereaza cu cea reala deci este de luat in seama. Si totusi, la un moment dat se prea poate sa simti oarecum greul situatiei cand efectiv nu stii cum sa iti echilibrezi timpul pierdut pe o astfel de retea de socializare.

Cum iti faci viata mai usoara pe Facebook

Un prim sfat ar fi acela de selectie al oamenilor cu care vorbesti. Pur si simplu prefera sa triezi oamenii si sa vorbesti numai cu cine iti face placere. Orice compromis inseamna sa iti incurci timpul si efectiv sa scazi din calitatea acestuia. Prefera oricand sa tii cont de tine si nu de altii.

Chiar daca pare doar ceva de comoditate sa nu uitam ca pe Facebook poti urmari clipurile fara probleme doar pe masura ce ai ajuns la acea postare. Poate fi placut ca ti se usureaza munca insa nu de fiecare data iti doresti cu adevarat sa faci asta. Asa ca seteaza functia din capitolul de setari cu acel off care iti permite in continuare sa iei vezi clipurile insa acestea nu vor incepe automat.

Fa limbajul unul distractiv. Tot de la setarile contului tau de pe Facebook poti sa alegi setarea limbii de la Pirate English la Upside Down. Totul va fi cu mult mai amuzant. Desigur, poate ca iti va lua ceva timp pana cand te vei obisnui cu asta doar ca nu trebuie sa ratezi o portie de ras si amuzament.

Controleaza totul, de la paginile pe care le vizitezi si pana la cine iti poate vedea postarile, cine te poate eticheta si asa mai departe. Nu degeaba poti face acele grupuri unde sa bifezi persoane pe care nu ti le doresti in prim plan.

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *