Vreau sa imi cumpar un Smart TV, deoarece consider ca  televizorul meu pe tehnologie LCD a ajuns la  limita duratei sale de viata. Dacă vrei doar imagine de calitate, aproape orice FULL LED de pe piață poate oferi o vizionare excelentă. Un Smart TV ofera însă funcții de conectivitate și smart peste tot ce oferă concurența. Vorbim despre trei tipuri de HDMI inclusiv ARC și MHL, USB 2.0 și 3.0, Miracast, WiFi Direct și DLNA ca să nu mai vorbim despre conectarea pe cabluri mai vechi. Iar  cu o telecomandă cu căutare vocală  si care poate fi folosita chiar pentru desenat, este foarte bun si pentru jocurile celor mici sau atunci cand te plictisesti.

Caută o prezentare cât mai completă
După ce ţi-ai format o idee cam ce model vrei să cumperi, trebuie sa fii atent la recomandarile care le gasesti pe net.

Căutaţi ultimele modele apărute, căutaţi dacă și pe când se preconizează seria nouă! Televizoarele cu multe recenzii pe magazinele on-line, sunt şi cele care se vând de cel puţin 6 luni.

De asemenea, este bine să avem în vedere şi eventualele promoţii şi lichidări de stoc. Un televizor pe care am dat 2400 RON când a apărut pe piaţa, a putut fi cumpărat şi cu 1799 RON după aproximativ 6 luni.
Întotdeauna, după ce ai găsit un model ce pare a fi cel mai OK pentru tine, este imperios necesar să găseşti pe internet un review complet! care prezintă exact acel model, de asemenea, este important să ştii ce cumperi şi ce limitări poate să aibă TV-ul respectiv.

Puteti sa apelati si la un credit in cazul in care nu dispuneti de banii necesari, iar apelarea la un credit online rapid este cel mai ok din multe puncte de vedere.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *