Stailer este evoluția programărilor la salon – află de ce

Stailer este evoluția programărilor la salon – află de ce

Să suni de fiecare dată la saloane când vrei o programare poate fi destul de obositor și îți pierzi timpul. În special dacă ești genul de persoană care detestă conversațiile telefonice, este cu mult mai greu. Generația de millennials preferă mesajele text, comenzile online și cam orice ca să evite interacțiunile care nu sunt absolut necesare. Iar acum a fost conceput Stailer, o inovație în materie de programări la salon, pentru a ușura viața tuturor.

De ce Stailer?

Pentru că este simplu, rapid și gratuit. Platforma te ajută să găsești saloane disponibile, cu un simplu search și cu aplicarea filtrelor de interes, locația ta, genul, serviciul de hair&beauty dorit, precum și data și ora la care vrei să te răsfeți. Este mult mai simplu decât să intri pe internet, să cauți minute bune, să deschizi zeci de tab-uri și să suni la fiecare până poate poate nimerești unul care să te primească. Nu mereu ai noroc, pentru că toată lumea știe că dacă vrei o programare într-o anumită zi, trebuie să suni cu cel puțin câteva zile înainte.

Stailer activează momentan în Iași, Cluj Napoca, București, Timișoara și Oradea, însă cu siguranță nu se oprește aici. Platforma te ajută să ajungi mai rapid la lista cu stiliștii din orașul tău care se pliază pe disponibilitatea ta, iar tu nu mai trebuie să depinzi vreodată de a lor. Dacă vrei să afli mai multe înainte să treci și tu pe Stailer, informatii extra vezi aici.

Ce avantaje mai ai utilizând Stailer

Odată ce vezi cu câtă ușurință se fac acum programările, va deveni mica ta obsesie, pe care cu siguranță vei vrea să o împărtășești și prietenilor. Îți poți face câte programări vrei tu, iar un cont client aici îți aduce numeroase alte beneficii, însă nu este neapărat necesar. Îți poți seta chiar și remindere ale programărilor, pentru că tu să fii mereu punctuală. La fel de bine poți și anula programările dacă nu mai poți ajunge, fără să porți conversații stânjenitoare cu stilistul. Acesta are timp berechet să-și reorganizeze programările. Dacă intervine o problemă în programul său, la fel vei anunțată din timp pentru a găsi alt stilist.

Stailer se adresează chiar și bărbaților, pentru că și aceștia pun preț pe îngrijirea aspectului fizic. Platforma înglobează toate tipurile de servicii de beauty la care te poți gândi, de la make-up-uri realizate de artiști desăvârșiți, până la masaje relaxante care te vor face să te simți ca-n Thailanda.

Ești stilist sau administrator al unui salon? Hai și tu pe Stailer!

Stiliștii și antreprenorii care și-au înscris aici serviciile oferite și afacerile, au reușit să prindă un real avânt la capitolul profitului. Echipa de suport Stailer te ajută să îți maximizezi profiturile, aducându-ți mai mulți clienți în agenda virtuală a platformei. În mediul online ești mult mai vizibil pentru potențialii clienți, iar aceștia te ajută cu tehnici de dezvoltare și tutoriale pentru că tu să ajungi în topul stiliștilor.

Expunerea ta pe piață, cu ajutorul fotografiilor salonului și a lucrărilor realizate de echipă, precum și a detaliilor esențiale ca prețul serviciilor și locația Google Maps, au un impact vizual puternic asupra clienților care caută rapiditate și simplitate.

Intra în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro pentru a afla mai multe sau scrie un email la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *