stailer

Nu toți suntem sociabili și nu ne place să fim în centrul atenției. Unora le place să stea în banca lor și să aibă în jur doar persoane apropiate și de încredere și este chiar o abordare potrivită, fiindcă primează calitatea nu cantitatea. De aceea există mai multe tipuri de personalități și de aceea nu oricine poate sta cu oricine. Selecțiile dintre persoane se fac în funcție de cât de bine comunică aceștia, ce lucruri au în comun, iar din acest motive unele grupuri sunt la polul opus de altele și nu se înțeleg unii pe alții în diferite contexte.

Dacă și tu te enumeri printre acele persoane introvertite, atunci te vei bucura să afli despre Stailer. Nu mergeai până acum la salon pentru că te îngrozea faptul că trebuie să suni la stiliști și saloane, să vorbești cu necunoscuți? Tot acest proces este un calvar și la cât de complicat este să găsești loc la salon, nici măcar o persoană extrovertită nu cred că are vreo plăcere să dea zeci de apeluri și să nu primească nici un răspuns pozitiv. Din acest motiv Stailer este o soluție și o inovație în acest sens, care vine ca o salvare pentru introvertiți și o simplificare de situație pentru ambele categorii de persoane.

Ce face Stailer mai concret

Stailer este acea platformă care nu necesită instalarea unei aplicații și nici nu impune vreun cost, dar vine în ajutorul și salvarea ta. Cum? Păi îți oferă posibilitatea de a găsi toate saloanele cu locuri libere din orașul tău în zilele în care ai tu nevoie și oferă posibilitatea da a te și programa la unul dintre acestea, online. Mai multe detalii vezi aici privitor la acest aspect.

Toate serviciile din sfera beauty sunt disponibile pe această platformă și astfel orice persoană poate ajunge pe scaunul stilistului atunci când își dorește, fără prea mult efort. Te vei bucura să afli că aceste servicii sunt disponibile pentru orașele Cluj, Oradea, Timișoara, București și Iași, dar lista va continua datorită clienților mulțumiți și a faptului că Stailer are o comunitate din ce în ce mai mare de utilizatori.

Deci găsești mai rapid cu ajutorul său lista cu locuri libere la salon. Aici poți vedea toate informațiile relevante de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită pentru tine. Vezi lista de prețuri, care poate avea o influență destul de mare în alegerea pe care o faci, salonul, stilistul și chiar timpul de lucru. Mai poți alege și în funcție de poze ale altor lucrări și vezi astfel ce rezultate au avut alți clienți. Dacă ești mulțumit, știi care este opțiunea potrivită pentru tine.

Anulare gratuită și… online!

Așa cum nu îți place să suni pentru a te programa, cu siguranță nu îți face nici o plăcere să suni pentru a anula o programare la care din varii motive nu mai poți ajunge. Află că Stailer te ajută și în acest sens și poți anula online. Tot ce trebuie să faci este să accesezi linkul pe care îl primești pe telefon ca și confirmarea programării și anulezi mai apoi, fără apeluri, fără scuze la telefon și fără probleme.

Nu trebuie să plătești nimic nici în acest caz și te poți programa oricând înapoi, tot acolo sau altundeva. Totul depinde de tine, de ceea ce vrei și ce îți place. Accesează www.stailer.ro și descoperă această platformă și vezi ce simplu este de utilizat. În câteva minute ai programarea stabilită.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *