Daca nu esti dispus sa faci un mare pas pentru ceva nou si cu rezultate in cariera nu te astepta ca totul sa iti iasa perfect. Chiar si mici detalii fac mari diferente cand vine vorba de modul in care evoluezi. Si aici de amintit este in primul rand eficienta cu care faci totul si cum te raportezi la situatiile cu care te intalnesti.

Sfaturi de cariera

Fara a fi rautacios se spune ca nu ar trebui sa calci oamenii in picioare numai de dragul de a urca cat mai sus pe scara valorii si a succesului. S-ar putea ca scara sa se rupa si cand cobori te vei reintalni cu fiecare persoana in parte. Poate ca suna filozofic insa cand o persoana trage in jos echipa explica sefului ce se intampla chiar si cu riscul de a supara un coleg.

Marirea de salariu nu vine fara o baza in asta. Asa se face ca trebuie sa te evaluezi si sa consideri chiar si tu ca se merita o marire. Cere totul cu responsabilitate si la momentul potrivit. De cele mai multe ori marirea vine cu un refuz insa nu si cand vine vorba de o evaluare ce include realizari si lucruri bifate cu succes.

Colegi si prieteni la birou cel mai adesea doar crezi ca ii ai. Oamenii sunt uniti in scopuri si pentru ca se intampla sa fiti sub acelasi acoperis atat de multe ore vor fi prietenosi cu tine. Insa sa nu crezi ca ai un sprijin in a gasi un scut cand ti se intampla sa fii tras la raspundere de sef spre exemplu. Prefera sa muncesti si sa nu legi prietenii la barfe cu cei din birou.

Si nu uita, it’s all business cu, ar spune americanii. Nimic nu e personal in cele din urma.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *