Suzeta cu atitudine- un nou gadget, acum pentru copii

Suzeta cu atitudine- un nou gadget, acum pentru copii

Am ajuns sa ne dorim cate un gadget pentru absolut orice. Nu este de mirare ca ne-am dori unul si pentru un soi de monitorizare a copilului. Tine de faptul ca putem astfel bifa si alte treburi in acelasi timp. Asadar, pe piata se introduce Pacifi-i, o suzeta oarecum cu atitudine. Pentru ca are functii ce schimba total ceea ce stiam despre acest subiect.

Aparent banala pentru ca este in aspect o suzeta la fel ca oricare alta prefera de orice copil Pacifi-i este de fapt un complex de aspecte care faciliteaza parintilor modul de ingrijire a unui copil. Spre exemplu inca din prima folosire suzeta cu pricina va inregistra ce temperatura a corpului are copilul. Pentru parinti este extrem de important sa defineasca aceste valori,  mai ales cand ies dintii sau pentru a se depista din timp o posibila raceala spre exemplu.

Mai mult decat atat, in aceeasi lista de „dotari” ale suzetei se numara de asemenea si ceea ce tine de inregistrarea unor posibile miscari. Daca cel mic se indeparteaza prea mult de mama in timp ce aceasta isi face treburile casei atunci totul se inregistreaza si se transmite sub forma de notificare pe telefon. Desigur, cerinta este de a avea un smartphone la care sa conectezi suzeta cu pricina.

Pentru parinti stresati si pentru cei care au nevoie de un soi de extra ajutor Pacifi-i este suzeta ideala. Sau cel putin asa incepe sa se contureze aceste gadget. Se pot seta diverse forme de notificare, in functie de interesul fiecarui parinte, spre exemplu cand expira timpul de folosire a suzetei pentru ca ar fi timpul ca cel mic sa manance.

Gadget-ul cu pricina se pare ca va incepe sa se comercializeze la un pret modic sau depinde ce cum se vede toata situatia. In orice caz, va fi nu mai scump de 46 de dolari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *