tablete istete

Dintotdeauna ne-am dorit tot ce e mai bun pentru copiii nostri. De fiecare data am cautat sa le oferim toate conditiile, in asa fel incat sa nu sufere de lipsuri, sa aiba tot ceea ce noi, ca parinti care odata am fost si copii, nu am avut.

De la nastere si pana ajung la scoala ii rasfatam pe cei mici cu tot ce isi doresc. Le cumparam patuturi, premergatoare, carucioare si hainute dragute cand sunt mici, insa pe masura ce cresc iau treptat contact cu tehnologia si lucrurile incep sa se schimbe.

Nu mai mira pe nimeni in momentul de fata cand vede pe strada un copil de 10 ani tinand in mana un smartphone de ultima generatie. De aceea nici la scoala nu mai e de mirare ca exista cerinte din ce in ce mai orientate spre tehnologie, deoarece cei mici sunt foarte receptivi la tot ceea ce este nou.

In sprijinul dorintei de tehnologizare a celor mici vin si platforme precum MagicLED si e-istet. Cum anume? Au realizat un parteneriat. Daca Magicled comercializeaza tehnologie performanta si de ultima generatie in ceea ce priveste iluminatul cu led si nu numai, platforma e-istet este una ideala, moderna si interactiva, o platforma educationala ideala pentru orice copil sau parinte de copil. In ce consta parteneriatul? Abonatii site-ului e-istet beneficiaza de o reducere de pret la tableta achizitionata de pe site-ul magicled.

Oferta de tableta utok i700 disponibila in parteneriat magicled – e-istet este solutia perfecta pentru cei mici, iubitori de tehnologie. Parintii considera din ce in ce mai mult benefica pentru copiii lor si varianta e-learning-ului.

Adevarul este ca tehnologia a schimbat multe, nu doar in domeniul comunicarii, ci toate sferele, in special in segmentul educational. Jocurile educationale sunt din ce in ce mai folosite, tehnica ajuta foarte mult in ceea ce priveste invatamantul la distanta, astfel impactul pozitiv al evolutiei tehnologice asupra educatiei nu poate fi subliniat indeajuns. Prin toate aceste aplicatii reusim sa ne educam copiii mai bine si sa ne educam si pe noi insine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *