Pentru cei care au urmarit in trecut seria de filme „Taken” stiu deja care este firul unei astfel de povesti. De data aceasta insa varianta de 3 vine cu o poveste poate mai dura si astfel surprinde in neasteptat. Asadar, acelasi actor principal, Liam Neeson, alaturi de Maggie Grace fac echipa buna in noua pelicula.

„Teroare in in L.A.” se numeste si vine cu o poveste incalcita. Aparent Brian este acelasi tata dedicat desi fiica sa a crescut atat de mult incat acum isi formeaza propria familie. Doar ca fosta sa nevasta este si nefericita si intr-o casnicie proasta, avand in vedere ca sotul sau are afaceri dubioase. In fine, fosta sotie a lui Brian este ucisa in casa acestuia, ca o inscenare bine pusa la punct. Asa ca nu se lasa si fuge de politie doar pentru ca este nevinovat si trebuie sa regleze totul.

Cu toata polita dupa el si cu fiica sa in suferinta totala, fosta sotie la morga, Brian arata celor care il urmaresc care este de fapt scopul sau si ce este dispus sa faca pentru dreptate. Asa ca parca isi face singur o ancheta in acest sens, descoperind cine si de fapt de ce s-a dorit sa se ajunga aici. Si cand descopera asta ii ucide pe toti in spiritul dreptatii.

Asa cum ne asteptam Brian este la inaltimea asteptarilor, cauta, se lupta si chiar si cel mai complex sistem de securitate a unor rusi este clar doborat de el. Ce-i drept este ajutat si in plus acolo unde se asteapta mai putin exact acolo este si suspectul, adica fostul sot al celei care a murit din razbunare pana la urma.

La fel de captivant si axat pe o relatie stransa tata – fiica „Taken 3” se doreste parca sa se continue.  Pentru ca responsabilul de moartea fostei este chiar cel care actual ii era sot. Nu este ucis asa ca o continuare de film ar avea de unde sa inceapa…

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *