Taxa de mediu pentru masini

Taxa de mediu pentru masini

Din cate am vazut pe la stiri s-au pus tot felul de taxe pentru masini, pentru inmatricurari dar si pentru masinile mai vechi. Oamenii plecau in afara, in Italia de exemplu, pentru a-si cumpara o masina de 1000 de euro, masina care in Romania o achizitionai cu 3000 poate, o chestie pe care eu unul nu o inteleg. Cei „de sus ” incurajeaza sa achizitionam o masina din romania la preturi gigant, noua pentru a nu mai plati acea taxa mare, marea majoritatea cumpara masini second hand si din aceasta cauza statul nu mai acumuleaza impozite si taxe pe asigurari si etc. Multa lume alege sa achizitioneze o masina din extern pentru ca preturile sunt mult mai avantajoase, iar cu asigurarea marea majoritate o fac si o inscriu in bulgaria. Odata inscrisa masina in bulgaria, dezavantajul celorlaltor soferi este ca daca faci un accident cu acestia este foarte greu sa obtii un ban de pe urma aceasta. Mai precis trebuie sa te deplasezi pana in tara respectiva pentru a face actele si pentru a recupera banii.

Totusi am gasit un site pentru care va este de folos pentru calculator taxa auto , prin care puteti sa va calculati taxa auto in functie de masina voastra de motor si alte chestii folositoare.

O gandire destul de buna a celor din parlament pentru ca aduc foarte multi bani la bugetul statului si nu numai. Acum nu stim ce sa mai credem daca acestia chiar isi doresc din tot dinadinsul sa ne fie mai bine, sau pur si simplu doresc sa fure cat mai mult si sa castige ei cat mai multi bani.

Eu va sfatuiesc totusi sa va achizitionati o masina din extern pentru ca orice ar face acestia, preturile sunt mult mai reduse. Daca nu vor asta plecam noi cu totul din Romania si atunci chiar ca nu vor avea ce sa mai vanda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *