Termostatul Salus iT 600 in casa inteligenta

Termostatul Salus iT 600 in casa inteligenta

Pentru cei care isi doresc mai mult decat un simplu termostat, mai mult decat un simplu control al centralei, un termostat Salus iT 600 Smart Home este o posibila alegere. Vine cu o serie de avantaje si ridica standardul casei la nivel de casa inteligenta; conceptul de smart home impune un control digitalizat, in nevoia de a castiga timp si energie pentru folosirera resurselor termice, in acest caz.

Setari trio cu Salus iT 600

Denumit sugestiv Smart Home, termostatul Salus iT 600 poate include pana la 3 surse de control. Variantele se refera la incalzirea din calorifere, prima si principala parte a centralei, urmata de sistemul de incalzire prin pardoseala si cele doua impreuna.

Incalzirea din calorifere se poate seta prin intermediul termostatului Salus iT 600 foarte simplu si usor. Cresterea sau descresterea temperaturii este tinta, un mod rapid prin care utilizatorul isi creeaza nivelul de confort. Nu numai din acest punct de vedere util, termostatul poate ajuta la reducerea consumului, cand se seteaza avantajos.

Incalzirea prin pardoseala este un concept mai avansat, ce permite o mai buna incalzire a incaperilor, acolo unde alte surse nu sunt de ajuns. Un plus de caldura inseamna si un plus de consum, astfel ca un termostat seteaza rapid modul in care se gestioneaza aceasta resursa. Se recomanda ca un astfel de sistem de incalzire sa existe in incaperile folosite cel mai des. Este eficient si mult mai estetic, cand sursa de caldura nu este deloc la vedere, ci inclusa intr-un mod practic in pardoseala incaperii.

Cele doua surse pot fi combinate pentru un mai bun control termic al casei. Impreuna formeaza sistemul de control al smart home-ului, al termostatului iT600. Astfel, se reduc sansele ca o casa sa aiba pierderi de caldura si ineficienta din acest punct de vedere. Desigur, prin controlul acestor aspecte se tine cont si de nivelul optim de caldura furnizata cat si de salvarea acesteia cand este cazul.

Avantaje ale termostatului Salus iT600

salus it
In complexitatea sa, Salut iT600 inseamna un control sigur din punct de vedere al aparatelor electrice, gestionand modul lor de folosire si minimizand pierderile. Aparent, o centrala inca in functiune cand nu esti acasa pare sa nu fie o problema. In mod repetat, acest lucru duce la resursa termica folosita degeaba si la facturi nejustificate pentru cat folosesti la propriu. Sa inchizi centrala in timpul orarului de plecat de acasa nu pare de fiecare data o recomandare pentru ca ar putea fi un consum mai mare ulterior, pana cand casa se incalzeste. Astfel, la un raport echilibrat din acest punct de vedere, sistemul termostatului Salus iT600 Smart Home inseamna sa mentii temperaturile dorite oricand, indiferent de locatia utilizatorului.

Aplicatia ce se include sistemului de termostat Salus iT600 este in masura sa ofere programe diverse, personalizate pentru timpul si modul de functionare a unei centrale termice. Ba chiar mai mult decat atat, sursa de caldura a casei poate fi in radiatoare; asta nu inseamna ca Salut iT 600 limiteaza categoriile utilizatorilor, ci pur si simplu se adapteaza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *