Totul despre jocul Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Totul despre jocul Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country Tropical Freeze screenshot 13Plusuri

Placut la privire si plin de caractere animate

Dificultate privita intr-un mod interesant

Soundtrack superb de la David Wise

Minusuri

Checkpoint-urile transforma jocul intr-unul mai degraba frustrant decat greu

Bosii sunt prea enervanti

Donkey Kong Country: Tropical Freeze este un joc care cu greu ar putea sa ajunga printre favoriti intr-o lume a Wii U-lui dominata de platforme excelente ca Super Mario 3D World, Rayman Legends, New Super Mario Bross U, Bit Trip Runner 2 si asta asa, doar numind putini. Este nevoie de un joc exceptional cu sarituri peste anumite chestii care sa fie la fel de fascinant ca versiunea jocului de acum 20 de ani, Donkey Kong Country pentru a-si justifica locul in aceasta mare aglomeratie.

Tropical Freeze este foarte aproape de a ridica aceste greutati. La fel ca multe alte platforme care esueaza in a-si gasi o audienta larga, Tropical Freeze nu nimereste exact la granita dintre un joc greu si unul frustrant.

Nu este o problema aparenta doar la suprafata. Din primele secunde ale jocului ceva animal periculos apare pentru a prelua insula Kong. Astfel, ne dam seama imediat ca Retro (producatorul) nu urmareste deloc modelul jocului de acum 20 de ani ci incearca sa creeze o lume total noua si impresionanta din punct de vedere vizual.

Cei 6 bosi ai jocului care nu au nici o lupta preliminara sunt poate cele mai enervante probleme. Toti se misca la fel executand cateva atacuri inainte de a trece intr-o stare de invulnerabilitate unde trebuie sa-i lovesti in cap sau sa arunci cu ceva in ei. Lovindu-i de trei ori declansezi urmatoarea faza a atacului (si toti au mai multe faze).

De exemplu, cel de-al saselea boss, un urs polar imens cu un ciocan de razboi, il arunca spre tine in prima faza, arunca cu gheata in a doua faza si loveste pamantul trimitand spre tine varfuri de gheata in a treia faza.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *