Un ajutor pentru copiii cu dizabilitati: aparatul auditiv

Un ajutor pentru copiii cu dizabilitati: aparatul auditiv

Pierderea auzului sau intampinarea acestei probleme inca de la o varsta frageda poate crea consecinte pe toata perioada de dezvoltare a vietii copilului, dar si a parintilor, ceea ce face ca si tehnologia sa se orienteze spre ajutorul acestora. Astfel ca, parintii pot comanda acum un aparat auditiv de la Comenzi.ro care sa prezinte realitatea sunetelor exact asa cum este ea.

Analizele privind auzul copilului sunt extrem de importante, astfel ca, atunci cand puterea de auz este slaba, se necesita o analiza in detaliu a undelor sonore. Cu toate acestea, undele sonore nu ajung la urechea copilului, nu sunt la fel de eficiente pentru a fi transmise si primite de catre timpan. O cauza rezonabila in astfel de situatii este si cea a distrugerii nervului auditiv si distorsiunile suferite de acesta.

Cu un aparat auditiv copilul isi poate imbunatati calitatea semnalelor primite, in scopul de a auzi mai bine. Cu cele mai multe aparate auditive, semnalele devin puternice, tari si calatoresc catre ureche, crescand sansul ca timpanul sa le primeasca la cea mai buna calitate. Unele dintre cele mai bune tipuri de aparate auditive functioneaza de la cele mai fragede varste ale copilului, reusind sa faca un pas major catre o evolutie umana normala pentru copil.

Aparatele auditive sunt grefate cu un microfon care ajuta la stabilizarea sunetelor. Un procesor digital sau un amplificator de sunete calatoreste printr-un tub in urechea copilului. In spatele urechii se regaseste microfonul si amplificatorul intr-un plastic care se sprijina de ureche. Aceste elemente sunt cele mai potrivite in sprijinirea copiilor pentru a nu-si pierde definitiv auzul.

Sfaturi pentru parinti

Sanatatea este cea mai importanta parte din viata unui om, iar acest lucru se rasfrange si in siguranta si stabilitatea familiei, iar parintii sunt cei care trebuie sa se implice in procesul denumit sanatate si frumusete. Sanatatea incepe cu un corp frumos, cu o grija pentru fiecare parte umana, dar si cu frumusetea care izvoraste din sufletul copiilor si parintilor, pentru a da un sens real si pozitiv notiunii de familie. Despre sanatate si frumusete se poate dezvolta o intreaga poveste, insa, este important ca parintii sa fie cei care insufla valori pozitive, principii de viata solide si prietenii de durata copiilor lor.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *