Un blog in care puteti gasi orice

Un blog in care puteti gasi orice

In articolul pe care doresc sa vi-l prezint in acest moment, se refera la un blog personal, chiar blog-ul meu care vreau sa il fac putin cunoscut, si sa spun intregii lumi, cum este de fapt sa ai un blog cu un pagerank 3, destul de accesat, undeva la 100-200 de vizite pe zi.

Lucrul cel mai important pe care trebuie sa vi-l spun este ca in acest moment lucrez ca sa imi cresc blog-ul de la pagerank 3 la pagerank 4, intr-un mod cat mai natural, pentru ca am avut o mare problema mai de mult, de cand l-am achizitionat eu, de la pagerank 4 a scazut la pagerank 3, ceea ce pentru mine a fost o mare dezamagire, asa ca fac tot posibilul in acest moment sa il promovez cat se poate de bine, ca sa revina la pagerank-ul lui adevarat de pagerank 4. Este un blog cu valoare, in care puteti gasi articole unice de calitate, are o autoritate destul de buna, si o vechime foarte ok, de cativa ani. Este foarte important nu doar pentru mine, cat si pentru alte persoane care detin un blog, sa se posteze in fiecare zi pe el, articole unice de calitate de minim 500 de cuvinte. Cu asemenea postari o sa vedeti cat o sa fiti de cautat si de aceesat atat de lume cat si de robotii si paienjenii de la google, si tot felul de update-uri pe care le puteti gasi la asta.

Totusi nu inteleg care este marea problema cu pagerank-ul, de ce nu mai vine odata, ne lasa asa pe toti fara cuvinte. Blog-ul meu personal, despre care va spun este http://val33ntyn.info/, un blog foarte bun recomandat de toata lumea chiar, care inainte avea pagerank 4 cum va spuneam si acum a scazut la pagerank 3. Doresc sa il promovez cu cat mai multe oferte, vreau sa organizez si diferite concursuri ca sa ajung in situatia in care sa am mai multi abonati la blog-ul meu personal.

Aici puteti gasi atat bancuri online, divertisment, stiri mondene, chiar si pareri personale ca in categoria Personale. Pentru mine este important vizitatorul si de multe ori, primesc comentarii legate de partea de seo, cineva are o problema sau alte intrebari, si fac un articol special pe acea tema ca sa arat ca imi este drag sa vorbesc cu cititorii mei, si sa invat si alte persoane care inca nu au intrat in lumea de optimizare seo, al articolelor unice si a altor nebunii.

Daca aveti nevoie de articole unice, si aici vorbesc de guest post, sunt incantat de aceasta oferta, si va ofer toate acestea gratuit. Este destul de greu sa dai un articol, sau mai bine zis un advertorial pentru cineva fara sa-i ceri bani, dar eu incurajez blogging-ul, dar am si eu o chestie in schimb un link in sidebar, indiferent pentru ce pagerank este, poate sa fie si abia lansat, dar si aiba articole de calitate pe el, si sa nu aiba o varsta sub 16-17 ani, doar acestea sunt conditiile mele.

Va multumesc pentru atentie si va invit pe blog-ul meu personal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *