Un incarcator care incarca de doua ori mai repede decat unul obisnuit

Un incarcator care incarca de doua ori mai repede decat unul obisnuit

20140226144903-Hero-shotsDurata de viata a bateriei, este impedimentul cu care dispozitivele noastre se confrunta in mod constant. Smartphone-urile si tabletele de asteazi pot face lucruri minunate, dar sa ramai conectat cu aplicatiile care ruleaza si consuma putere, de aceea bateriile portabile si husele de incarcat cresc in popularitate foarte mult.

Exista un compromis cu bateriile totusi, fie poti avea ceva mare si voluminos care iti incarca dispozitivul rapid, sau ceva mic care dureaza ore pentru a te ajuta sa-ti incarci dispozitivul.

Pentru acest lucru avem LithiumCard, ce in mod recent a terminat cu succes o campanie pe Indiegogo. Bateria, ce are aceiasi marime ca 3 carti de credit una peste alta, intr-un asa numit „hypercharger”, scotand electroni la fel de repede ca o baterie mai mare. Cei de la Mashable au pus mainile pe un prototip LithiumCard si au testat-o. Prima data au pus-o impotriva lui Mophie Powerstation XL, ce este un hiperincarcator pe care nu poti sa-l strecori in portofel. Apoi au pus in ring LithiumCard cu o baterie reincarcabila, Nokia DC-19.

LithiumCardul s-a descurcat de minune. Desi nu a functionat miraculos, a lasat in urma bateriile de zi cu zi, intrecandu-se cot la cot cu Mophie incarcand in viteza un iPhone 5S.

Intrucat creatorul lui LithiumCard, LinearFlux a primit de 5 ori mai mult decat ceea ce a cerut pe IndieGogo, ne asteptam la hiperincarcatoarele sa-si faca loc in portofelele noastre si in posete in lunile ce o sa vina. Asta daca nu cumva, compania a descoperit de asemenea un catalizator pentru a aduce produse promitatoare pe piata.

De aceea, o baterie care se incarca foarte repede sau un hiperincarcator este foarte folositor cand vine vorba de dispozitivele din zilele noastre. Dispozitivele din zilele noastre sunt tot mai performante si solicitat tot mai multa putere, de aceea smartphone-urile ne tin maxim 2 zile fara sa fie incarcate.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *