Unde ma duc in vacanta?

Unde ma duc in vacanta?

Nici nu ştiu ce să vă răspund la întreabarea asta.  Cu o simplă căutare pe google primesc o grămadă de oferte. Bineînţeles că am căutat după excursii şi vacanţe ieftine, ca tot omu. M-am orientat după o agenţie pe care o pot găsi aproape de mine, ca să mă pot deplasa la faţa locului.

Am căutat ce am căutat şi am găsit o agenţie care are în oferte vacanţe şi excursii în toată lumea. Deocamdată eu mă axez pe ceva aproape, nu îmi trebuie mie să străbat tot globul. Mă gândesc undeva prin Bulgaria sau, mă tot bate un prieten la cap să mergem în Grecia. Grecia nu mă prea încântă aşa mult acum, mai ales că locaţia care o vroia el sigur o să fie plină de români. Aş alege un loc mai retras cu o plajă frumoasă şi nu aglomerată.

Până acum am găsit foarte multe oferte şi trebuie doar să ne hotărâm unde mergem, cu cât mai repede cu atât mai ieftin luam bilete şi tot ce ne mai trebuie.

2 Replies to “Unde ma duc in vacanta?”

  1. Daca vrei ceva mai aproape, dar cu mai putini romani ar trebui sa eviti si Bulgaria. Toate statiunile din Bulgaria sunt mai aglorate de romani decat in Grecia si o sa auzi vorbindu-se romaneste peste tot.
    In Grecia e bine sa eviti Thassos, Halkidiki, Paralia Katerini și Corfu. Încearcă mai bine Lefkada sau Parga – sunt mai putin aglomerate, se simt influentele italienilor si poti sa faci oricand o mica excursie pana in Italia sau Albania.
    Bilete ieftine o sa gasesti si mai tarziu, nu toate locurile se ocupa asa repede.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *