Cred că mulți dintre voi ați urmărit aseară X Factor, prima edițiea în care cineva a fost eliminat.Toată emisiunea a fost frumoasă până când a început duelul.Duelul a fost între Cristian și Ovidiu, doi cântăreți foarte buni, cu voci total diferite.

Era clar că totul depindea de decizia Paulei, ceilalți doi votând normal pentru concurentul din echipa lor.Ce m-a surprins pe mine a fost maniera în care Paula a făcut alegerea, povestea cu prezentul, se referea la Cristian și viitorul care era Ovidiu.Deși s-a văzut și auzit de pe „lună” care a fost vocea mai bună și care merita salvată, e a ales invers.A ales viitorul, adică pe Ovidiu, care sincer a fost mult mai slab decât Cristian.

Ovidiu se înscrie în categoria artiștilor noștrii care nu cântă live, au vocea total cosmetizată pe calculator și atunci când se hotăresc să facă un LIVE dau greș, vedem ce s-a întâmplat anul acesta la RMA și cu asta am zis tot.Acesta este viitorul pe care îl văd eu pentru Ovidiu și nu exagerez.

Pe când Cristian are o voce foarte bună și face un LIVE oricând și nu dă greș.

Și uite așa lăsăm deoparte ceea ce e bun și facem alegeri aiurea, tipic românesc.

De

4 comentarii la „Viitorul și X Factor”
  1. Atat de romanesc .. pana la urma , te-ai dumirit care e treaba cu factorul X ? Ce calitati trebuie sa ai si sa fie considerate factor X .. eu nu m-am dumirit si urmaresc emisiunea de la inceput..

    1. Cu X Factorul de la noi nu sunt lămurit încă, mai trebuie să văd încă o eliminare, care să îmi confirme că alegem calitate sau nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *